+31(0)492-525888

Jongeren Kingsize Bungalowtent

NIEUW!

Speciale Kingsize bungalowtenten voor jongeren van Tentholidays.

Op een appart gelegen veld wordt gereserveerd voor de jeugd vanaf 18 jaar 

Onze ruime en luxe bungalowtenten (30m2) zijn van alle gemakken voorzien, zoals een volledig ingerichte keuken met gasfornuis, koelkast, keukengerei, een koffiezetapparaat, verlichting, tafels en stoelen.

Kortom alles wat u nodig heeft om goed te kunnen kamperen.

De prijs is gebaseerd op 5 personen. Vanaf 18 jaar.

Speciaal voor jongeren;  

  • Uitgaansmogelijkheden
  • Landgoed Duynenwater (E3 strand) kun je bijkomen van de dagelijkse drukte, lekker luieren in de zon, relaxen op het strand of op de ligweiden. Openingstijden Half mei t/m augustus: 10.00 – 19.00 uur Prijzen Dagkaart Strandpark E3, 3 jaar en ouder: € 6,00 en een Strandbed per dag: € 7,50

De jongeren tenten zullen op een speciaal veld staan, zodat zij optimaal van hun jongerenvakantie kunnen genieten, met hun eigen leeftijdsgenoten. Er gelden wel regels op de camping die gerespecteerd dienen te worden, met name na middernacht. 

 

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays

 

 

Woerden 02-11-2020.

Geachte bezoeker,

Zoals in de media veelvuldig gecommuniceerd zijn het voor de toeristische sector zware tijden, zo ook voor Tentholidays BV.

Tentholidays BV kan op dit moment niet meer aan haar financiële verplichtingen voldoen. Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken welke mogelijkheden er nog zijn om een doorstart te kunnen maken en/of er een potentiële overname kandidaat is.

Onze excuses voor de ontstane situatie. Mocht u ons willen bereiken kan dat uitsluitend via mail en zullen u dan zodra er meer duidelijkheid is berichten. Alle gasten die nog een voucher en/of tegoed hebben zullen wij zodra dit mogelijk is persoonlijk benaderen.

Wij vragen u om ons even de tijd te geven om dit alles te realiseren en u zo spoedig mogelijk te berichten.

Met vriendelijke groet,

Directie Tentholidays