+31(0)492-525888

Super Lodge Bungalowtent Type 2

De Superlodgetent type 2

In het seizoen 2017 introduceerden we de geheel nieuwe Lodge super bungalowtent op camping Cala Gogo en inmiddels is deze prachtige en ruime bungalowtent niet meer weg te denken. De Kingsize Bungalowtenten waren al ruimer dan de tenten van onze concurrenten. Deze Lodge Bungalowtent doet daar nog eens een schepje bovenop met een ruime leefruimte en ook in de slaapcabines is voldoende hoogte om rechtop te staan. Wij zetten ze voor u op de mooiste plekjes van de camping.

De gloednieuwe tenten zijn eenvoudig schoon te houden aangezien ze zijn voorzien van een verhoogde vaste vloer. De tent is gemaakt van hoogwaardig all-weather tentdoek.

Deze tenten zijn uitgevoerd met houten meubelen en een keuken met een grote koelkast met vriesgedeelte. De partytent is bij te reserveren. 

Standaard is de tent ingericht voor 5 tot 6 personen met een maximum van 7 personen. 

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays

 

 

Woerden 11-03-2021

Vanwege omstandigheden zijn wij momenteel minder goed bereikbaar dan dat u van ons gewend bent. Wij willen u graag meer informatie verstrekken, maar helaas hebben wij op dit moment nog geen verdere informatie waarvan wij u op de hoogte kunnen brengen.

Wij doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk voor iedereen te regelen.

Op de site van de rijksoverheid staat het volgende geschreven:

Pakketreizen die al geboekt waren, konden in overleg met de consument worden omgezet in vouchers. Met een voucher kunnen consumenten op een later moment reizen. Voordeel was dat reisorganisaties niet in directe financiële nood kwamen omdat ze de reissommen niet meteen hoefden terug te betalen.

Nu de coronacrisis voortduurt, drukken de reisvouchers zwaar op de schuldenlast van reisorganisaties. En nieuwe boekingen blijven achter of zijn er niet meer. Een ‘voucher kredietregeling’ biedt dan een oplossing.

Zij zijn bezig met het maken van een kredietregeling, en wij zijn aan het onderzoeken of wij van deze regeling gebruik kunnen maken. Zodra wij meer informatie hebben, zullen wij dat aan u laten weten door middel van een bericht op onze website.

Wij hopen hierbij nog even op uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Directie Tentholidays 

 

Tentholidays.BV  is in onderhandeling betreft tegemoetkoming vasten lasten TVL 

Nieuwe ontwikkelingen terug betalen vouchers 

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen betreft het terug betalen van vouchers door de regering Wij vragen u om deze beslissing even af te wachten.