+31(0)492-525888

Super Lodge Bungalowtent Type 2

De Superlodgetent type 2

In het seizoen 2017 introduceerden we de geheel nieuwe Lodge super bungalowtent op camping Cala Gogo en inmiddels is deze prachtige en ruime bungalowtent niet meer weg te denken. De Kingsize Bungalowtenten waren al ruimer dan de tenten van onze concurrenten. Deze Lodge Bungalowtent doet daar nog eens een schepje bovenop met een ruime leefruimte en ook in de slaapcabines is voldoende hoogte om rechtop te staan. Wij zetten ze voor u op de mooiste plekjes van de camping.

De gloednieuwe tenten zijn eenvoudig schoon te houden aangezien ze zijn voorzien van een verhoogde vaste vloer. De tent is gemaakt van hoogwaardig all-weather tentdoek.

Deze tenten zijn uitgevoerd met houten meubelen en een keuken met een grote koelkast met vriesgedeelte. De partytent is bij te reserveren. 

Standaard is de tent ingericht voor 5 tot 6 personen met een maximum van 7 personen. 

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays

 

 

Woerden 8-12-2020 

 

Tentholidays.BV  is in onderhandeling betreft tegemoetkoming vasten lasten TVL 

Nieuwe ontwikkelingen terug betalen vouchers 

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen betreft het terug betalen van vouchers door de regering Wij vragen u om deze beslissing even af te wachten. 

 

 

Woerden 02-11-2020.

Geachte bezoeker,

Zoals in de media veelvuldig gecommuniceerd zijn het voor de toeristische sector zware tijden, zo ook voor Tentholidays BV.

Tentholidays BV kan op dit moment niet meer aan haar financiële verplichtingen voldoen. Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken welke mogelijkheden er nog zijn om een doorstart te kunnen maken en/of er een potentiële overname kandidaat is.

Onze excuses voor de ontstane situatie. Mocht u ons willen bereiken kan dat uitsluitend via mail en zullen u dan zodra er meer duidelijkheid is berichten. Alle gasten die nog een voucher en/of tegoed hebben zullen wij zodra dit mogelijk is persoonlijk benaderen.

Wij vragen u om ons even de tijd te geven om dit alles te realiseren en u zo spoedig mogelijk te berichten.

Met vriendelijke groet,

Directie Tentholidays