+31(0)492-525888

Camping bij Barcelona

Heb je altijd al eens gezellig een dagje naar Barcelona gewild? Onze campings bevinden zich allemaal binnen korte reisafstand, variërend van 1 uur tot 1 uur en 45 minuten, van Barcelona. Dit maakt een dagje Barcelona tijdens je vakantie een leuk dagje uit! Er is altijd genoeg te beleven, of je nu met zijn tweetjes de stad in trekt of met het gezinnetje een dagje door brengt over de marktjes. Op zoek naar een camping bij Barcelona? Boek bij TentHolidays!

Camping bij Barcelona

Ben je op zoek naar een camping bij Barcelona? Boek een luxe tent bij TentHolidays en geniet van een heerlijke zonvakantie aan de Spaanse kust. Kies op de verschillende cmapings jouw ideale accommodatie en kom met het hele gezin of met vrienden vakantie vieren aan de Costa Brava!

Boek nu

Cultuur en architectuur in Barcelona

Houdt je ervan om vakantie de mooiste gebouwen te bezichtigen en ben je helemaal weg van cultuur? Dan is Barcelona de perfecte stad voor jou! Bercelona ademt de Spaanse en Catalaanse cultuur en dit vindt je door de hele stad terug. De spaanse muziek, marktjes en de heerlijke tapas mogen natuurlijk niet ontbreken op een dagje Barcelona. Kijk bijvoorbeeld je ogen uit op de Ramblas en bewonder het werk van de straatartiesten. 

Camping bij Barcelona

Ook wanneer je geen genoeg kunt krijgen van architectuur is Barcelona de stad die niet op je lijstje mag ontbreken. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Park Güell, een park gecreëerd door Antoni Gaudi, welke natuurlijk het meest bekend is van zijn werk Sagrada Familia. Tevens is Casa Milà een ontwerp van Gaudi en bekend door de golfbewegingen in de architectuur.

Naar de dierentuin in Barcelona

Een gezellig dagje naar de dierentuin in Barcelona met het gehele gezin. Geniet van de dolfijnen show en bewonder de tijgers, leeuwen, giraffen, olifanten en flamingo's! Een dag waar de kinderen de oogjes uit zullen kijken en ook nog gemakkelijk te combineren met een dagje naar het centrum gezien de centrale ligging van Zoo Barcelona. 

Een hele dag naar de stad met kleine kinderen naar een grote stad als Barcelona is dus ideaal te combineren met een bezoek aan de dierentuin. Daarna heerlijk afsluiten met een hapje en een drankje op de Ramblas. Een dag om niet te vergeten!

Activiteiten in Barcelona

Helemaal gek van voetbal? Bezoek dan eens het Camp Nou en maak een rondleiding door het imposante stadion FC Barcelona. Liever iets meer actie en helemaal weg van attracties en achtbanen? Nabij Barcelona ligt het pretpark Tibidabo, waar je ook met het gehele gezin een leuk dagje uit van kunt maken!

Bekijk ook andere leuke uitstapjes Costa Brava

 

Ontdek onze Campings bij Barcelona!

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 De zekerheden van Tentholidays