+31(0)492-525888

Camping Cala Gogo

Camping Cala Gogo is een topcamping bij Tentholidays. De camping bestaat ruim 50 jaar en is in deze periode uitgegroeid tot een echte trekpleister aan de Costa Brava. Camping Cala Gogo ligt tussen Sant Antoni de Calonge en Platja d’Aro, dichtbij een heerlijk strand aan de Middellandse zee. Wie op Cala Gogo is, wil niet meer naar huis. De camping heeft voor jong en oud zoveel faciliteiten dat een vakantie hier met recht een onvergetelijke tijd beleeft.

Boek een vakantie op Cala Gogo

Camping Cala Gogo

Camping Cala Gogo is een echte familiecamping waar voor iedereen iets te doen is. Voor de jongste kinderen is er een gezellige miniclub en voor de oudere jeugd zijn er toffe disco-avonden. Ook kan iedereen zich voldoende uitleven op de sportfaciliteiten en natuurlijk in het zwembad! 

Tentholidays aan de Costa Brava

Tentholidays heeft een groot aantal accommodaties op Camping Cala Gogo. Of je nu een superdeluxe lodgetent wilt huren, een ruim ingerichte bungalowtent of toch gaat voor een comfortabele luxe stacaravan mét airco, er is keuze voor iedereen. Last but not least is jouw vakantie via Tentholidays ook nog eens zeer betaalbaar.

De accommodaties van Tentholidays bevinden zich op ruime percelen, met de mogelijkheid de auto bij de accommodatie te parkeren.

Reserveer een vakantie op Cala Gogo

Camping Cala Gogo boeken

  • Eersteklas voorzieningen
  • Recreatie voor jong en oud
  • 3 zwembaden. met bar bij het zwembad
  • 3 Wi-Fi gebieden
  • Supermarkt
  • Veel sport- en spelmogelijkheden, o.a. springkussen, speeltuintjes, jeu-des-boules, tennis, volleybal
  • Fietsenverhuur

Bekijk ook camping Blanes of jouw camping bij Barcelona

 

 

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays

 

 

Woerden 02-11-2020.

Geachte bezoeker,

Zoals in de media veelvuldig gecommuniceerd zijn het voor de toeristische sector zware tijden, zo ook voor Tentholidays BV.

Tentholidays BV kan op dit moment niet meer aan haar financiële verplichtingen voldoen. Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken welke mogelijkheden er nog zijn om een doorstart te kunnen maken en/of er een potentiële overname kandidaat is.

Onze excuses voor de ontstane situatie. Mocht u ons willen bereiken kan dat uitsluitend via mail en zullen u dan zodra er meer duidelijkheid is berichten. Alle gasten die nog een voucher en/of tegoed hebben zullen wij zodra dit mogelijk is persoonlijk benaderen.

Wij vragen u om ons even de tijd te geven om dit alles te realiseren en u zo spoedig mogelijk te berichten.

Met vriendelijke groet,

Directie Tentholidays