+31(0)492-525888

Camping Girona

Wat dacht u van deze heerlijke vakantie? U vliegt vanuit Nederland in 2 uurtjes naar het vliegveld in Girona. Daarvandaan reist u naar de camping van uw keuze waar uw luxe bungalowtent of stacaravan al volledig ingericht voor u klaar staat. Uw vakantie kan beginnen...

Klinkt bovenstaand scenario u ook als muziek in de oren? Geen uren op de snelweg in Frankrijk, maar een paar uur in het vliegtuig en u bent er. Niet zelf uw tent opzetten, maar alles staat al volledig ingericht voor u klaar bij aankomst. Alles wat u moet doen is thuis uw spullen inpakken en uw vakantie kan direct beginnen.

Start Direct Uw Reservering

 

Wist u dat deze vakantie bij TentHolidays heel normaal is? Op onze luxe campings aan de Costa Brava staan onze tenten en stacaravans al voor u klaar. Volledig ingericht met koelkast en echte bedden. Op onze campings zoeken wij de mooiste plekjes uit voor onze huurtenten en stacaravans en onze gastheren en gastvrouwen heten u van harte welkom. Spring direct na aankomst lekker in het zwembad voor een verfrissende duik of ontspan op het gezellige terras met een lekker drankje. Uw zonvakantie aan de Costa Brava is begonnen!

TentHolidays is al vele jaren specialist als het gaat om zonvakanties aan de Costa Brava. Op diverse 4-sterrencampings staan onze huuraccommodaties en bent u gegarandeerd van een luxe vakantie onder de Spaanse zon.

Voor onze aanbiedingen is het handig regelmatig onze site te bezoeken. Natuurlijk kan het voorkomen dat u nog met specifieke vragen zit. Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen over uw vakantie en een aanbieding voor het kamperen. Bel gerust, wij zijn u graag van dienst.

Dus, denkt u erover om een reis naar de Spanje te boeken op een camping aan de Costa Brava? Wij ontvangen u graag op een van onze campings.

Uw camping in de omgeving van Girona:

Camping Girona

Alle TentHolidays campings liggen op korte afstand van Girona (ook wel bekend als Gerona). Naast het vliegveld dat voor uw vakantie van belang is, is Girona ook een interessante stad om te bezoeken. De sfeervolle stad heeft een historisch deel met oude kathedraal, maar ook sfeervolle pleinen met terrasjes en restaurants. Een karakteristiek beeld van Gerona zijn de ‘hangende’ gebouwen aan de rivier Onyar en de bruggen over deze rivier. Een ander hoogtepunt van Girona zijn de originele Arabische badhuizen. 

Camping Girona

Van Girona naar uw camping

Girona heeft een eigen treinstation met verbindingen naar Zaragoza, Barcelona en de rest van Catalonië. Vanaf het vliegveld zijn er busverbindingen naar Blanes en Lloret de Mar. Meer informatie vindt u hier, maar u kunt ook altijd even contact met ons opnemen om uw reis te bespreken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, maar benadrukken dat het goed te doen is om vanaf Girona Airport naar uw camping te reizen.

 

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2018

De zekerheden van TentHolidays