+31(0)492-525888

Camping Spanje met vlucht

Laat de auto lekker thuis staan deze zomer en pak het vliegtuig naar jouw vakantiebestemming!

Lang in de auto zitten met de hele familie op de achterbank, de koffers tot aan het plafond opgestapeld en de gesmeerde broodjes in de koelbox kan klinken als een leuke roadtrip. Maar een autorit van meer dan 1000km is vooral heel vermoeiend. En al helemaal wanneer een van de kinderen al voor de 20e keer vraagt of we er al bijna zijn. Gelukkig is er een oplossing!

 Binnen 1.5 uur sta je al op het vliegveld in Spanje. Onze campings liggen op ongeveer 35 tot 60 minuten van vliegveld Girona af. 

 

Vlieg naar jouw camping in Spanje

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Barcelona Girona. Boekt u via Ryanair? Kijk dan goed dat u Girona aanklikt. Onze campings liggen ongeveer op 35 tot 60 minuten van het vliegveld af. U kunt er ook voor kiezen om op het vliegveld van Barcelona te landen. Je moet dan nog wel 1,5 tot 2 uur rijden naar de camping.

Eenmaal aangekomen op de camping staat uw accommodatie helemaal schoon voor u klaar. Wij checken je in en dan kan je genieten van een welverdiende vakantie!

Tentholidays heeft ervoor gekozen zelf geen vliegreizen aan te bieden. Je kan het beste zelf kijken naar de goedkoopste vluchten en autoverhuurders zodat deze aansluiten bij jouw wensen.

 

Onze campings in Spanje

Tentholidays is al jaren de campingspecialist aan de Costa Brava. Wij hebben een ruim aanbod aan campings en accommodaties. Wij werken met een leuk team die ervoor zorgen dat je vakantie aan niks ontbreekt.
 

 

Autoverhuur in Spanje

Tentholidays heeft ervoor gekozen zelf geen vliegreizen aan te bieden. Je kan het beste zelf kijken naar de goedkoopste vluchten en autoverhuurders.

Het is altijd handig om een auto te huren. Zo kan je makkelijk boodschappen doen, nieuwe stadjes ontdekken en uitstapjes maken. Een aantal autoverhuurders die je op vliegveld Girona tegen kan komen zijn:

Vliegtickets boeken

Boek hier je tickets

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht

Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays