Momenteel zijn er geen accommodaties beschikbaar Camping Bella Terra | Blanes | Costa Brava Camping | Tentholidays
+31(0)492-525888

Camping Bella Terra **** Blanes

Costa Brava - Blanes
Helaas niet boekbaar voor seizoen 2017

Helaas niet boekbaar voor seizoen 2019


Camping Bella Terra **** is een vlakke  familiecamping direct aan zee gelegen. De camping heeft voor zowel jong als oud veel te bieden met een enthousiast animatieteam, supermarkt, broodjesservice, internetruimte, centrale Wi-Fi, wasserette en restaurant. Het sanitair is in goede conditie en heeft ook faciliteiten voor minder valide mensen.

Op de camping is zoveel te doen dat u helemaal niet elke dag weg hoeft. Een lekker relaxdagje aan het zwembad of iets actiever met tafeltennis, voetbal of basketbal, het is allemaal mogelijk op Camping Bella Terra.

De camping staat direct in verbinding met een mooi lang zandstand, en binnen 10 minuten loopt u naar het gezellige centrum van Blanes.

Camping Bella Terra is geen camping voor groepen jongeren, deze worden niet toegelaten! De camping hanteert het beleid om alleen families te accepteren.

Deze camping is gelegen in het van oorsprong vissersdorp Blanes. Blanes is gelegen ten noorden van Barcelona aan de monding van de rivier Tordera en biedt u dan ook een 4 km lange kustlijn met een breed strand dat door een rotspartij in tweeën wordt verdeeld. Blanes is een dorp wat leeft, en vertier biedt voor jong en oud met o.a. een visafslag en een dagelijkse fruit- en groentemarkt. Tevens heeft het een gezellige drukke Spaanse promenade en worden er regelmatige mooie vuurwerkshows gegeven. In het meest noordelijke deel van Blanes ligt de jachthaven met een vrij diep zandstrand.

In de directe omgeving bevindt zich de bekende plaats Lloret de Mar en zijn uitstapjes naar Gerona en Barcelona zeker de moeite waard. Tevens bestaat de mogelijk een fiets te huren en Blanes op de fiets te bewonderen.

Camping Bella Terra opent over 2 weken haar Spik Splinter nieuwe zwembad. Waterpret voor de grote en kleine kinderen. De camping telt nu maarliefst 3 zwembaden 

Op slechts enkele meters van onze Bungalowtenten.  

 

 

Reservering aanvragen

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans op top locaties

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

Vind hier onze aanbiedingen 2019 en welke kortingen je nu van ons krijgt

 De zekerheden van Tentholidays