+31(0)492-525888

Camping Cala Gogo **** Platja d'Aro

Costa Brava - Calonge
- Op en top familiecamping - Terrassencamping - Privéstrand en drie grote zwembaden - Zoover-beoordeling van 7,8

Camping Cala Gogo ****

Nu extra Titania 2 en 3 stacaravans op deze camping. let op zeer populair! 

Camping Cala Gogo is een erg populaire camping met een unieke ligging direct aan het strand.  Deze mooie camping heeft een scala aan faciliteiten waaronder een privéstrand met beachbar en restaurant.

De camping beschikt over een riant zwembadcomplex met drie zwembaden, natuurlijk voorzien van ligbedden, bar en restaurant. Vanaf hier kunt u genieten van een geweldig uitzicht over de Costa Brava. Tevens beschikt Camping Cala Gogo over een grote supermarkt met dagelijks vers afgebakken broodjes, croissantjes en andere lekkernijen.

Aan animatie is ook geen gebrek op deze luxe camping. Zo is er kinderanimatie en worden er onder andere dansavonden, voorstellingen en Spaanse Flamenco avonden georganiseerd. Zowel jonge kinderen als tieners zullen zich zeker vermaken op deze camping.

Camping Cala Gogo is erg centraal gelegen tussen Sant Antoni de Colonge en Platja D’aro. De omgeving is dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken en biedt verschillende mogelijkheden om bijvoorbeeld wat cultuur te snuiven in het museum van Dali, een dagje te shoppen in het centrum van Platja D’aro of het bezoeken van waterpretpark Aquadriver, waar een gratis bus vanaf de camping naartoe gaat.

Tentholidays op Camping Cala Gogo

De campingplaatsen van Tentholidays zijn mooi en ruim opgezet, gelegen tegen een berghelling waardoor het uitzicht op zee adembenemend is. In een ingerichte Lodge Tenten of stacaravan van Tentholidays geniet het hele gezin van een prachtig verblijf op Camping Cala Gogo.

Vanaf vorig jaar zijn er ook Safari Lodgtenten met een stijvolle inrichting te vinden op Cala Gogo. De safari tenten zijn voorzien van houten meubelen en twee slaapvertrekken geschikt voor 4 tot max 5 personen. Buiten bevindt zich een houten terras met een overkapping. De accommodaties van Tentholidays zijn flink in trek. 

Camping Cala Gogo is begonnen met de bouw van een waterglijbanen attractie! Nog meer waterplezier in één van de drie zwembaden. Daarnaast is er een uitbreiding van het zonnenterras waardoor het aantal relaxbedden flink zal toenemen. 

Boek snel, want op deze populaire camping geldt: vol is vol!
 
Reservering aanvragen

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays