+31(0)492-525888

Camping Cala Gogo **** Platja d'Aro

Costa Brava - Calonge
- Op en top familiecamping - Terrassencamping - Privéstrand en drie grote zwembaden - Zoover-beoordeling van 7,8

Camping Cala Gogo ****

Nu extra Titania 2 en 3 stacaravans op deze camping. let op zeer populair! 

Camping Cala Gogo is een erg populaire camping met een unieke ligging direct aan het strand.  Deze mooie camping heeft een scala aan faciliteiten waaronder een privéstrand met beachbar en restaurant.

De camping beschikt over een riant zwembadcomplex met drie zwembaden, natuurlijk voorzien van ligbedden, bar en restaurant. Vanaf hier kunt u genieten van een geweldig uitzicht over de Costa Brava. Tevens beschikt Camping Cala Gogo over een grote supermarkt met dagelijks vers afgebakken broodjes, croissantjes en andere lekkernijen.

Aan animatie is ook geen gebrek op deze luxe camping. Zo is er kinderanimatie en worden er onder andere dansavonden, voorstellingen en Spaanse Flamenco avonden georganiseerd. Zowel jonge kinderen als tieners zullen zich zeker vermaken op deze camping.

Camping Cala Gogo is erg centraal gelegen tussen Sant Antoni de Colonge en Platja D’aro. De omgeving is dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken en biedt verschillende mogelijkheden om bijvoorbeeld wat cultuur te snuiven in het museum van Dali, een dagje te shoppen in het centrum van Platja D’aro of het bezoeken van waterpretpark Aquadriver, waar een gratis bus vanaf de camping naartoe gaat.

Tentholidays op Camping Cala Gogo

De campingplaatsen van Tentholidays zijn mooi en ruim opgezet, gelegen tegen een berghelling waardoor het uitzicht op zee adembenemend is. In een ingerichte Lodge Tenten of stacaravan van Tentholidays geniet het hele gezin van een prachtig verblijf op Camping Cala Gogo.

Vanaf vorig jaar zijn er ook Safari Lodgtenten met een stijvolle inrichting te vinden op Cala Gogo. De safari tenten zijn voorzien van houten meubelen en twee slaapvertrekken geschikt voor 4 tot max 5 personen. Buiten bevindt zich een houten terras met een overkapping. De accommodaties van Tentholidays zijn flink in trek. 

Camping Cala Gogo is begonnen met de bouw van een waterglijbanen attractie! Nog meer waterplezier in één van de drie zwembaden. Daarnaast is er een uitbreiding van het zonnenterras waardoor het aantal relaxbedden flink zal toenemen. 

Boek snel, want op deze populaire camping geldt: vol is vol!
 
Reservering aanvragen

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays

 

 

Woerden 8-12-2020 

 

Tentholidays.BV  is in onderhandeling betreft tegemoetkoming vasten lasten TVL 

Nieuwe ontwikkelingen terug betalen vouchers 

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen betreft het terug betalen van vouchers door de regering Wij vragen u om deze beslissing even af te wachten. 

 

 

Woerden 02-11-2020.

Geachte bezoeker,

Zoals in de media veelvuldig gecommuniceerd zijn het voor de toeristische sector zware tijden, zo ook voor Tentholidays BV.

Tentholidays BV kan op dit moment niet meer aan haar financiële verplichtingen voldoen. Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken welke mogelijkheden er nog zijn om een doorstart te kunnen maken en/of er een potentiële overname kandidaat is.

Onze excuses voor de ontstane situatie. Mocht u ons willen bereiken kan dat uitsluitend via mail en zullen u dan zodra er meer duidelijkheid is berichten. Alle gasten die nog een voucher en/of tegoed hebben zullen wij zodra dit mogelijk is persoonlijk benaderen.

Wij vragen u om ons even de tijd te geven om dit alles te realiseren en u zo spoedig mogelijk te berichten.

Met vriendelijke groet,

Directie Tentholidays