Momenteel zijn er geen accommodaties beschikbaar Camping Vall D'or Platja d'Aro | Tentholidays
+31(0)492-525888

Camping Camping Vall D'or****Platja D'Aro

-
Door Zoover beoordeeld met een 7.7 Direct aan zee! Super leuke camping waar je vanuit je tent zo de zee in duikt. Op slechts 5 minuten afstand van het centrum van Platja d'Aro.

 

We hebben weer een topper aan ons assortiment mogen toevoegen: 

Camping Vall D'or in Platja D' Aro

Direct aan de haven en het strand!

Let op: we hebben maar een beperkte voorraad en deze camping wordt al volop geboekt. Wees er dus op tijd bij om je plekje op deze camping te reserveren.

 

Vanaf seizoen 2020 kunt u een luxe kingsize bungalowtent of een Lodge Tent type 1 van Tentholidays huren op camping Vall d’Or aan het prachtige strand van Platja d’Aro en om de hoek bij de mooie haven en het bruisende centrum van deze populaire badplaats.

Deze ruime camping bestaat al ruim 50 jaar en is zeer geliefd bij jong en oud.

Camping Vall d'Or is door Zoover beoordeeld met een 7.7

Op de camping bevinden zich diverse faciliteiten zoals een supermarkt, krantenwinkel met nationale en internationale kranten en tijdschriften en een bakker waar u dagelijks vers brood kunt kopen. Ook zijn er wasmachines en drogers en aangepaste voorzieningen voor mindervaliden.

Op de camping bevind zich eveneens een cafetaria/snackbar waar u heerlijk kunt genieten van een ontbijt, diverse tapas, een hamburger of een broodje. Bovendien heeft de camping een groot terras waar u gezellig van een drankje kunt genieten met vrienden of familie.

Ook voor de nodige beweging bent u bij camping Vall d’Or op het juiste adres. Op camping Vall d´Or zijn er biljarttafels, Pingpong tafels , voetbaltafels, basketbalveld en een speeltuin voor kinderen.

Op de camping worden diverse activiteiten georganiseerd zoals disco avonden, karaoke, live salsa, knutselateliers en kinderanimaties.

In de omgeving van de camping vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie: het strand, het bruisende centrum van Platja d’Aro waar u heerlijk kunt winkelen, genieten van het lekkere eten in een van de vele restaurants en tot in de late uurtjes kunt dansen en genieten van het bruisende nachtleven in de cafés , barretjes en discotheken.

De camping is aan het strand gelegen en naast de haven van Platja d’Aro waar u heel wat watersporten kunt beoefenen.

Reservering aanvragen

Beschikbaarheid

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays

 

 

Woerden 8-12-2020 

 

Tentholidays.BV  is in onderhandeling betreft tegemoetkoming vasten lasten TVL 

Nieuwe ontwikkelingen terug betalen vouchers 

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen betreft het terug betalen van vouchers door de regering Wij vragen u om deze beslissing even af te wachten. 

 

 

Woerden 02-11-2020.

Geachte bezoeker,

Zoals in de media veelvuldig gecommuniceerd zijn het voor de toeristische sector zware tijden, zo ook voor Tentholidays BV.

Tentholidays BV kan op dit moment niet meer aan haar financiële verplichtingen voldoen. Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken welke mogelijkheden er nog zijn om een doorstart te kunnen maken en/of er een potentiële overname kandidaat is.

Onze excuses voor de ontstane situatie. Mocht u ons willen bereiken kan dat uitsluitend via mail en zullen u dan zodra er meer duidelijkheid is berichten. Alle gasten die nog een voucher en/of tegoed hebben zullen wij zodra dit mogelijk is persoonlijk benaderen.

Wij vragen u om ons even de tijd te geven om dit alles te realiseren en u zo spoedig mogelijk te berichten.

Met vriendelijke groet,

Directie Tentholidays