+31(0)492-525888

Camping Castell Montgri **** L'Estartit

Costa Brava - L'Estartit
- Camping Castell Montgri een echte tienercamping - 3 zwembaden waterglijbanen - Discotheek en 4 restaurants - Gratis bus naar het strand

Camping Castell Montgri ****

Is één van de meest populaire campings in het hart van de Costa Brava, gelegen aan de voet van de berg Rocamura in de mooie badplaats L’Estartit. Gelegen op slechts 10 minuten van het strand. Deze levendige terrassencamping is voorzien van maar liefst 3 zwembaden met waterglijbanen en peuterbaden.

Camping Castell Montgri zorgt voor het echte vakantieplezier, zo worden er volop activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het animatieteam van Castell Montgri staat dagelijks klaar om de mooiste shows op te voeren en vanaf 23.00 uur is de campingdisco geopend. Deze disco is ondergronds waardoor u kunt genieten van uw nachtrust terwijl door uw tieners hier uitbundig vakantie wordt gevierd. Voor de jeugd is er tevens het populaire uitgaansplein in L’estartit met een ruime keuze aan barretjes, cafeetjes en discotheken.

Camping Castell Montgri is voorzien van verschillende restaurants waar u heerlijk kunt genieten van een luxe maaltijd maar ook gerechten kunt afhalen.

   Klik hier om te zien waar de locaties van Tentholidays zich bevinden

TentHolidays op Camping Castell Montgri

De compleet ingerichte bungalowtenten van TentHolidays staan op de mooiste plaatsen dichtbij de luxe sanitairgebouwen. Gezien onze jaarlijks terugkerende gasten mogen we wel zeggen dat Camping Castell Montgri een echte uitblinker is in zijn soort.

De bungalowtenten bevinden zicht op het mooiste gedeelte van de camping. zeer centraal maar ook rustig gelegen, niet bij een drukke weg. 

Toch liever een andere camping

 

 

 

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2018

De zekerheden van TentHolidays