+31(0)492-525888

Camping De Heische Tip****Zeeland

Netherlands - Zeeland
Gezellige familie camping met natuurbad in het Brabantse dorp Zeeland. Met een enorm zwemmeer op het park

Camping de Heische Tip - Zeeland 

 

 

Welkom op Vakantiepark De Heische Tip, een gastvrij park voor het hele gezin. U vindt deze camping in het prachtige Noord Oost Brabant, aan de rand van Natuurgebied de Maashorst. Een groot natuurgebied met eindeloos fiets- en wandelmogelijkheden.

De Heische Tip is een bruisend bedrijf wat zich al bijna 50 jaar vestigt in het Brabantse dorp Zeeland. Ooit begonnen als klein en gezellig, is het inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf waar gezelligheid nog steeds voorop staat. Met activiteiten voor jong en oud is er altijd een bedrijvigheid. Bijzonder op De Heische Tip is het speciale programma voor tieners van 13 jaar en ouder. Zo kunt u met het hele gezin genieten van een heerlijke vakantie.

De accommodaties staan op ruime plekken centraal geleden bij het sanitair, horeca en het natuurbad.

Let op: het is op deze camping niet mogelijk linnen- en/of handdoekenpakketten te huren. Op de camping dient €35,- contant te worden voldaan voor de schoonmaakkosten.

 

  

Activiteiten 

Kinderen hoeven zich hier niet te vervelen. De grootste speeltuin bevindt zich op het strand met als nieuwe aanwinst de Air trampoline. Er is ook een Playground aanwezig waar meerdere sporten en activiteiten worden uitgevoerd. Oefen ook je mini golf kunsten op de 18 holes midgetgolf baan

Wandel langs de Beestenboel, waar je de alpaca’s Diego en Donnie en de geitjes Willem, Tante Paula, Harm, Otje en Sterre kan aaien.

Tijdens de vakantie is er een animatie team aanwezig voor alle kids. Dit jaar is er niet alleen een team voor de kleintjes maar ook een topper voor de 10+.  In de middag en in de avond worden er activiteiten georganiseerd.   

Daarnaast kun je op de camping ook fietsen en een fluisterstep (een soort scooter) huren.

 Hint 

Mijn vrienden hebben het ook ! 

 

 

 

Reservering aanvragen

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays

 

 

Woerden 8-12-2020 

 

Tentholidays.BV  is in onderhandeling betreft tegemoetkoming vasten lasten TVL 

Nieuwe ontwikkelingen terug betalen vouchers 

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen betreft het terug betalen van vouchers door de regering Wij vragen u om deze beslissing even af te wachten. 

 

 

Woerden 02-11-2020.

Geachte bezoeker,

Zoals in de media veelvuldig gecommuniceerd zijn het voor de toeristische sector zware tijden, zo ook voor Tentholidays BV.

Tentholidays BV kan op dit moment niet meer aan haar financiële verplichtingen voldoen. Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken welke mogelijkheden er nog zijn om een doorstart te kunnen maken en/of er een potentiële overname kandidaat is.

Onze excuses voor de ontstane situatie. Mocht u ons willen bereiken kan dat uitsluitend via mail en zullen u dan zodra er meer duidelijkheid is berichten. Alle gasten die nog een voucher en/of tegoed hebben zullen wij zodra dit mogelijk is persoonlijk benaderen.

Wij vragen u om ons even de tijd te geven om dit alles te realiseren en u zo spoedig mogelijk te berichten.

Met vriendelijke groet,

Directie Tentholidays