+31(0)492-525888

Camping De Heische Tip****Zeeland

Netherlands - Zeeland
Gezellige familie camping met natuurbad in het Brabantse dorp Zeeland. Met een enorm zwemmeer op het park

Camping de Heische Tip - Zeeland 

 

 

Welkom op Vakantiepark De Heische Tip, een gastvrij park voor het hele gezin. U vindt deze camping in het prachtige Noord Oost Brabant, aan de rand van Natuurgebied de Maashorst. Een groot natuurgebied met eindeloos fiets- en wandelmogelijkheden.

De Heische Tip is een bruisend bedrijf wat zich al bijna 50 jaar vestigt in het Brabantse dorp Zeeland. Ooit begonnen als klein en gezellig, is het inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf waar gezelligheid nog steeds voorop staat. Met activiteiten voor jong en oud is er altijd een bedrijvigheid. Bijzonder op De Heische Tip is het speciale programma voor tieners van 13 jaar en ouder. Zo kunt u met het hele gezin genieten van een heerlijke vakantie.

De accommodaties staan op ruime plekken centraal geleden bij het sanitair, horeca en het natuurbad.

Let op: het is op deze camping niet mogelijk linnen- en/of handdoekenpakketten te huren. Op de camping dient €35,- contant te worden voldaan voor de schoonmaakkosten.

 

  

Activiteiten 

Kinderen hoeven zich hier niet te vervelen. De grootste speeltuin bevindt zich op het strand met als nieuwe aanwinst de Air trampoline. Er is ook een Playground aanwezig waar meerdere sporten en activiteiten worden uitgevoerd. Oefen ook je mini golf kunsten op de 18 holes midgetgolf baan

Wandel langs de Beestenboel, waar je de alpaca’s Diego en Donnie en de geitjes Willem, Tante Paula, Harm, Otje en Sterre kan aaien.

Tijdens de vakantie is er een animatie team aanwezig voor alle kids. Dit jaar is er niet alleen een team voor de kleintjes maar ook een topper voor de 10+.  In de middag en in de avond worden er activiteiten georganiseerd.   

Daarnaast kun je op de camping ook fietsen en een fluisterstep (een soort scooter) huren.

 Hint 

Mijn vrienden hebben het ook ! 

 

 

 

Reservering aanvragen

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 De zekerheden van Tentholidays