+31(0)492-525888

Camping De Zwarte Bergen****Luyksgestel

Nederland - Luyksgestel
Mooie familiecamping in Luyksgestel, Noord-Brabant. Gelegen in een omgeving met veel natuur, restaurants en het E3 strand. Stromend water bij elke accommodatie. Scoort op Zoover een 7,7!

Op vakantie in Nederland!

Tentholidays en een Nederlandse touroperator slaan de handen ineen om u dit jaar te kunnen voorzien van een vakantie in eigen land. Camping De Zwarte Bergen gelegen in Luyksgestel in Noord-Brabant opent deze zomer haar deuren om u te kunnen voorzien van een welverdiende vakantie. 

Camping De Zwarte Bergen ligt in een bosrijk gebied waar u zich perfect kunt vermaken. Op 15 minuten rijden ligt het E3 strand in Eersel. Daarnaast is er in de omgeving nog veel meer te beleven. De camping is voorzien van veel faciliteiten en scoort op Zoover een 7,7. Honden zijn toegestaan in onze accommodaties voor €5,- per nacht. 

Het huren van linnen is helaas niet mogelijk op onze Nederlandse Campings. Op de camping dient €35,- contant te worden voldaan voor de schoonmaakkosten.

 

Wij zorgen ervoor dat u deze zomer toch nog kan genieten van een vakantie.

Kamperen met tent of caravan

De riante kampeerplaatsen voor kamperen met caravan of tent liggen zowel op groene grasvelden als half beschut onder de bomen of in het bos, dus de keuze is aan jullie. Het sanitair is helder en goed verzorgd.
Niet alleen de voorzieningen voor de vakantie- en jaarplaatsen zijn “bij de tijd”, het volledige park weerspiegelt ons streven naar kwaliteit. Vakantiecentrum de Zwarte Bergen is een gezinscamping bij uitstek!

 

Faciliteiten 

Op deze camping hoeft u zich niet te vervelen. De camping heeft een ruim aanbod aan faciliteiten: zwembaden, speeltuinen, minigolf, tennisveld, restaurant, bar, frietzaak, pizzeria en nog veel meer.

 

Omgeving 

Uitjes maximaal 15 kilometer van de Zwarte Bergen

Er is niet alleen op de Zwarte Bergen veel te beleven, maar ook in de omgeving, kijk maar eens naar de uitjes binnen een straal van 15 kilometer. Wanneer je de omgeving van de Zwarte Bergen wil verkennen zal je merken dat er van alles te bekijken en te doen is.

 

 Let op: Het is op deze camping niet mogelijk om linnen- en/of handdoekenpakketten te huren. 

Hint 

Ik ga met je mee 

 

Reservering aanvragen

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht

Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays