Momenteel zijn er geen accommodaties beschikbaar Camping El Delfin Verde |Torroella de Montgrí | Camping Costa Brava | Tentholidays
+31(0)492-525888

Camping El Delfin Verde **** Torroella de Montgri

Costa Brava - Torroella De Montgri
- Een royale en levendige camping - Vlakke camping aan mooi zandstrand - Grote zwembaden en sportfaciliteiten - Zoover-beoordeling van 7,4

Nog niet boekbaar voor 2020 

Camping El Delfin Verde ****

El Delfín Verde (De groene Dolfijn), is een grote en bijzonder geliefde camping aan de Costa Brava. En niet voor niets! Het keurige, vlakke terrein ligt direct aan een uitgestrekt zandstrand met zicht op de Medes-eilanden. Ideaal voor watersportliefhebbers!

Deze camping wordt aangeboden in samenwerking met onze partner Lifestyle holidays. Ook hier bieden wij volledig ingerichte bungalowtenten aan. 

Op de camping is het prettig vertoeven: talrijke bomen en planten zorgen voor een prettige atmosfeer. Het enorme zwembad (met apart, ondiep gedeelte) steelt de show: palmbomen flankeren een bad in de vorm van een dolfijn. De camping organiseert allerlei excursies, sportcompetities, gezellige feesten en een minidisco voor kinderen. Maar dat is nie het enige. Er is meer: disco-avonden, een bioscoop/videozaal, maar liefst acht tennisbanen, een minigolfbaan van 3.000 m² (18 holes) en een groot sportveld!

Tentholidays op Camping El Delfin Verde

De compleet ingerichte bungalowtenten van Tentholidays(Lifestyle Holidays) staan op de mooiste beschutte plaatsen op de camping. Gezien onze jaarlijks terugkerende gasten mogen we wel zeggen dat Camping El Delfin Verde een van de favorieten is in zijn soort. De bungalowtenten bevinden zich op het mooiste gedeelte van de camping. Zeer rustig gelegen, niet bij een drukke weg.

In de omgeving kan je leuke uitstapjes maken zoals het avontuurlijke waterpretpark Aquadiver in Platja d’Aro. Daarnaast zijn het fort van Montgri met fenomenaal uitzicht en de oude plaatsjes Pals en Begur erg aan te raden. Op de camping zelf kun je deelnemen aan diverse activiteiten: excursies, sportcompetities, spelletjes en allerlei feestjes. Er is zelfs een disco en een bioscoopzaal.

De camping ligt aan een kilometers lang zandstrand. De zee is hier ideaal om te surfen (er is een surfschool), zeilen, duiken en zwemmen. Natuurlijk kan je een eigen bootje meenemen. De blikvanger op El Delfin Verde is ongetwijfeld het enorme zwembad in de vorm van een dolfijn. Het is het grootste zoetwaterbassin van de hele regio. De kleine kinderen kunnen hun energie kwijt in de uitgebreide speeltuin van de camping, met onder andere speeltoestellen en trampolines. 

Tentholidays kan met trots zeggen dat wij je een mooie accommodatie kunnen aanbieden op een levendige familiecamping waar het de hele familie aan niets zal ontbreken.

Reservering aanvragen

Beschikbaarheid

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht

Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays