+31(0)492-525888

Campings Costa Brava

Campings Costa Brava blog.

 

 

Tentholidays en CampingsCostaBrava staan al ruim 19 jaar op campings aan de prachtige Costa Brava.We zijn dan ook zeer bekend met de prachtige omgeving, de lekkerste restaurants, beste discotheken en leukste dagjes uit.Om jullie alvast in de vakantiestemming te brengen vertellen we op deze pagina onze tips en weetjes.

Have fun!

Platja d'Aro

Platja d'Aro is al jaren the place to be. Van 's morgens vroeg tot laat in de nacht; er is altijd iets te beleven, en dat is niet voor niks. Het centrum bestaat uit een hele lange straat die parrallel loopt aan de boulevard en het strand. Je vind in deze stad dan ook alles binnen loopafstand. In het centrum bevinden zich uiteraard vele souvenirswinkeltjes met de nodige prullaria maar je vind er ook winkels van bekende merken en modehuizen. Zo is er bv een Zara, een Stradivarius, Barca store en winkels van diverse bekende merken als levi's, nike etc.

Heb je tussen het shoppen door zin in een hapje of drankje? Dat komt mooi uit; alle winkels worden nl afgewisseld met vele leuke restaurantjes, barren en terrasjes. Een lunch met een boterham met kaas kennen ze niet aan de Costa Brava. Veelal wordt hier uitgebreid geluncht met een 2 of 3 gangenmenu en vaak krijg je er nog een flesje wijn bij. Omdat ook de lokale bevolking vaak buiten de deur eet, zijn de prijzen in vergelijking met Nederland veelal een stuk lager. Zo kun je voor ongeveer €15,- al een heerlijke 2 gangen lunch krijgen. Is dit teveel voor je, dan kun je uiteraard ook kiezen voor bv wat tapasgerechtjes of een heerlijke burger bij de Mc Donalds of Burger King.

Een aantal restaurants die goed aangeschreven staat zijn oa:

 

Aan de Costa Brava wordt in de avond pas laat gegeten; rond 20.00 gaan de mensen pas aan tafel omdat dan de temperaturen aangenaam beginnen te worden. Het is dan heerlijk om lekker buiten te eten, wat bij de meeste restaurants kan. Na het eten nog geen zin om naar de camping terug te gaan? Dat komt goed uit; Platja d'Aro staat ook bekend om zijn bruisende nachtleven. Er bevinden zich vele leuke discotheken zoals de INOX en ook restaurant-bar Friends is een aanrader om de avond door te brengen.

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 De zekerheden van Tentholidays