+31(0)492-525888

Contact

UPDATE

Woerden 22-05-2021

Tijdelijke stil legging exploitatie ivm met vertraagde TVL regelingen

Door de lange vertragingen betreft TVL staats steun, zijn wij niet in staat concrete contracten af te sluiten met de campings, waardoor wij genoodzaakt zijn om onze exploitatie op alle campings tijdelijk stil te leggen.

Tentholidays is in afwachting van verschillende staats steun maatregelen die echter zeer grootte vertragingen oplopen, ook wij hopen nog een stukje te kunnen compenseren betreft de uitgegeven vouchers van seizoen 2020. Ook hiervoor zijn regelingen in de maak.

Echter hebben wij een mogelijkheid gevonden, om u toch gebruik te kunnen laten maken van onze accommodaties. Camping Cala Gogo gaat dit jaar zelf de accommodaties verhuren van Tentholidays. Echter maakt de camping gebruik van een onafhankelijke reisorganisatie genaamd Travelbreak die dit jaar deze accommodaties zal vertegenwoordigen voor camping Cala Gogo.

Via de website van Travel Break zijn de accommodaties te vinden en te boeken. Zij hanteren een minimale aanbetaling en kosteloos annuleren tot wel een week voor aankomst, kort om u loopt geen enkel risico. De safari tenten zijn op aanvraag te boeken, en de lodgetenten zijn beschikbaar volgens het boekingssysteem. De reservering kunt u maken via Travel Break, echter de betalingen en factureringen zullen rechtstreeks via de camping lopen.

De algemene voorwaardes zijn aangepast zodat u veilig uw reservering kunt plaatsen.   

Ga voor reserveringen naar https://www.travel-break.com/camping-cala-gogo-spanje/#verblijf

Wij zijn er zeker van dat Travel Break en Camping Cala Gogo er alles aan doen, om u weer een mooie vakantie aan te bieden, 

Directie Tentholidays

 


Woerden 11-03-2021

Vanwege omstandigheden zijn wij momenteel minder goed bereikbaar dan dat u van ons gewend bent. Wij willen u graag meer informatie verstrekken, maar helaas hebben wij op dit moment nog geen verdere informatie waarvan wij u op de hoogte kunnen brengen.

Wij doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk voor iedereen te regelen.

Op de site van de rijksoverheid staat het volgende geschreven:

Pakketreizen die al geboekt waren, konden in overleg met de consument worden omgezet in vouchers. Met een voucher kunnen consumenten op een later moment reizen. Voordeel was dat reisorganisaties niet in directe financiële nood kwamen omdat ze de reissommen niet meteen hoefden terug te betalen.

Nu de coronacrisis voortduurt, drukken de reisvouchers zwaar op de schuldenlast van reisorganisaties. En nieuwe boekingen blijven achter of zijn er niet meer. Een ‘voucher kredietregeling’ biedt dan een oplossing.

Zij zijn bezig met het maken van een kredietregeling, en wij zijn aan het onderzoeken of wij van deze regeling gebruik kunnen maken. Zodra wij meer informatie hebben, zullen wij dat aan u laten weten door middel van een bericht op onze website.

Wij hopen hierbij nog even op uw begrip.

Tentholidays.BV  is in onderhandeling betreft tegemoetkoming vasten lasten TVL, Nieuwe ontwikkelingen terug betalen vouchers. 

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen betreft het terug betalen van vouchers door de regering Wij vragen u om deze beslissing even af te wachten. 

Met vriendelijke groet,
Directie Tentholidays 

 


Woerden 8-12-2020 

 

Tentholidays.BV  is in onderhandeling betreft tegemoetkoming vasten lasten TVL 

Nieuwe ontwikkelingen terug betalen vouchers 

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen betreft het terug betalen van vouchers door de regering Wij vragen u om deze beslissing even af te wachten. 

 


Woerden 02-11-2020.

Geachte bezoeker,

Zoals in de media veelvuldig gecommuniceerd zijn het voor de toeristische sector zware tijden, zo ook voor Tentholidays BV.

Tentholidays BV kan op dit moment niet meer aan haar financiële verplichtingen voldoen. Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken welke mogelijkheden er nog zijn om een doorstart te kunnen maken en/of er een potentiële overname kandidaat is.

Onze excuses voor de ontstane situatie. Mocht u ons willen bereiken kan dat uitsluitend via mail en zullen u dan zodra er meer duidelijkheid is berichten. Alle gasten die nog een voucher en/of tegoed hebben zullen wij zodra dit mogelijk is persoonlijk benaderen.

Wij vragen u om ons even de tijd te geven om dit alles te realiseren en u zo spoedig mogelijk te berichten.

Met vriendelijke groet,

Directie Tentholidays

Aanhef: * Dhr.  Mevr. 
Naam: *
Telefoonnummer:
E-mailadres: *
Onderwerp: *
Bericht: *
Privacyverklaring: * Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.
 

 

E-mail info@tentholidays.nl

Tentholidays BV 

Rabobank 
IBAN: NL18 RABO 0323 0166 18 
BIC: RABONL2U
 

 

 

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht

Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays