+31(0)492-525888

gewijzigde annulerings voorwaarden

 

 

Coronavirus update

De campings in Spanje gaan 26 juni aanstaande open als de omstandigheden blijven zoals deze nu zijn.

 

Als de aankomst van uw gereserveerde vakantie valt tussen 15 mei 2020 en 26 juni 2020 ontvangt u van ons een voucher voor het reeds (aan) betaalde bedrag welke u kunt gebruiken voor een vakantie later in het seizoen 2020 of voor een vakantie in het seizoen 2021.

Uiteraard betreft het dan een reservering voor dezelfde accommodatie op dezelfde camping, of in alle redelijkheid een vergelijkbare accommodatie op een vergelijkbare camping. De waarde van de voucher wordt dan in  mindering gebracht op de nieuwe factuur.

Annuleren en restantbedrag 

Heeft u gereserveerd voor 1 april 2020 dan hoeft u, in tegenstelling tot wat vermeldt wordt in onze voorwaarden, het restantbedrag van uw reservering pas vijf weken voor aankomst te voldoen.

Automatisch geldt voor deze reserveringen dan ook dat u deze voor 30% van het totale factuurbedrag kunt annuleren tot vijf weken voor aankomst.

Indien 5 weken voor aankomst het restantbedrag nog niet op onze rekening is bijgeschreven gaan wij ervan uit dat u de reservering heeft geannuleerd voor 30% van het totale factuurbedrag. Uw reservering zal dan zonder verdere aankondiging uit ons systeem verwijderd worden. 

Indien u het gehele bedrag voldaan heeft kort na uw reservering en u annuleert tot 5 weken voor aankomst, ontvangt u van ons een voucher ter waarde van 70% van het totale factuurbedrag.

Deze voucher mag gebruikt worden voor een vakantie later in het seizoen 2020 of voor een vakantie in seizoen 2021. De waarde van de voucher wordt in mindering gebracht op het factuurbedrag van die reservering.

Het heeft geen zin te verwijzen naar de huidige aanbieding(en) op onze website. Als u voor 1 april 2020 gereserveerd heeft bent u akkoord gegaan met de toen geldende voorwaarden, welke wij in verband met de uitbraak van het Covid-19 virus al versoepeld hebben.  

Mocht Tentholidays B.V. de vakantie noodgedwongen moeten annuleren omdat zij de geboekte reservering niet kan aanbieden, dan ontvangt u een voucher voor het bedrag wat u op het moment dat Tentholidays de reservering annuleert heeft voldaan. Zodra bij Tentholidays bekend is dat zij de gevraagde periode niet kan aanbieden zal zij dit kenbaar maken via de website of middels een e-mail. Let op, dit hoeft niet per definitie vijf weken of langer voor aankomst te zijn.

 

Het is voor Tentholidays B.V. niet mogelijk betalingen terug te storten omdat zij in de aanloop naar het seizoen aan haar betalingsverplichtingen heeft moeten voldoen.

 

Hopende u hiermede voldoende geïnformeerd te hebben en hopende op uw begrip.

 

Op de website proberen wij u zo goed als mogelijk te informeren, en vragen u ons de tijd te geven. Bij vragen en/of onduidelijkheden verzoeken wij u, in verband met drukte, bij voorkeur en indien mogelijk, een e-mail te sturen aan info@tentholidays.nl in plaats van telefonisch contact op te nemen.

 

Team Tentholidays.

 

 

 

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 De zekerheden van Tentholidays