+31(0)492-525888

Glamping Costa Brava


 Glamping aan de Costa Brava begint bij Tentholidays. Wij hebben glamping, de afkorting van glamorous camping, echt naam gegeven in Spanje met onze luxe en compleet ingerichte bungalowtenten, safaritenten en stacaravans op de mooiste campings aan de Costa Brava.

 

Glamping in Spanje

Glamping trekt steeds meer mensen aan. En niet voor niets. Het combineert het buitenleven op de camping met een luxe bungalowtent, safaritent of stacaravan. Onze accommodaties zijn stuk voor stuk ruim opgezet en zijn meestal de mooiste op de camping.

De inrichting is luxe en zowel in de bungalowtent, safaritent als in de stacaravans voeren we dat tot in de details door. In de tenten liggen bijvoorbeeld stevige houten vlonders en alle accommodaties hebben een fijn ruim terras. Bovendien hebben we goede bedden in de tenten staan en natuurlijk staan alle accommodaties op mooie plekjes op de camping.

Luxe & comfort

Glamping is het luxe kamperen, de trend die kamperen leuk en luxe maakt. Voor gezinnen met kinderen is een hotel vaak niet praktisch en daarbij is er op de camping veel te beleven voor de kids. Een ingerichte tent van Tentholidays maakt glamping Costa Brava nog leuker en prettiger, want in onze luxe ingerichte tenten is kamperen altijd fijn! Bovendien is het zelfs mogelijk om extra artikelen bij te huren zoals een laken en/of linnenpakket, een barbecue of partytent om heerlijk bij de tent in de schaduw te kunnen genieten. Je vind al onze bij te boeken artikelen hier 

Glamping voor senioren

Ook senioren ontdekken de luxe van glamping. Sneller naar Spanje rijden zonder een eigen kampeermiddel achter de auto en bij aankomst begint jouw vakantie direct want alles staat al voor je klaar. Deze luxe maakt glamping ook voor senioren uitermate aantrekkelijk.

Bekijk leuke uitstapjes aan de Costa Brava.

Luxe ingerichte tent huren aan de Spaanse kust?

Op alle geselecteerde topcampings van Tentholidays kun je kamperen in een luxe tent. Deze tenten zijn geschikt voor 2-8 personen en hebben een luxe inrichting. De bedden zijn erg comfortabel waardoor je tijdens het kamperen goed kunt slapen. De tenten staan al voor je klaar op de campings. Je hoeft alleen maar te genieten!

Glamping Costa Brava

Is glamping iets voor jou? De campings aan de Costa Brava heten je van harte welkom!

Klik op bovenstaande campings om de details per camping te bekijken en direct jouw volgende vakantie te reserveren! 

Boek nu

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays

 

 

Woerden 8-12-2020 

 

Tentholidays.BV  is in onderhandeling betreft tegemoetkoming vasten lasten TVL 

Nieuwe ontwikkelingen terug betalen vouchers 

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen betreft het terug betalen van vouchers door de regering Wij vragen u om deze beslissing even af te wachten. 

 

 

Woerden 02-11-2020.

Geachte bezoeker,

Zoals in de media veelvuldig gecommuniceerd zijn het voor de toeristische sector zware tijden, zo ook voor Tentholidays BV.

Tentholidays BV kan op dit moment niet meer aan haar financiële verplichtingen voldoen. Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken welke mogelijkheden er nog zijn om een doorstart te kunnen maken en/of er een potentiële overname kandidaat is.

Onze excuses voor de ontstane situatie. Mocht u ons willen bereiken kan dat uitsluitend via mail en zullen u dan zodra er meer duidelijkheid is berichten. Alle gasten die nog een voucher en/of tegoed hebben zullen wij zodra dit mogelijk is persoonlijk benaderen.

Wij vragen u om ons even de tijd te geven om dit alles te realiseren en u zo spoedig mogelijk te berichten.

Met vriendelijke groet,

Directie Tentholidays