+31(0)492-525888

Glamping Spanje

Glamping vakantie naar Spanje boeken? Bij TentHolidays vind je een glamping vakantie die helemaal aan jouw wensen voldoet! Huur een luxe ingerichte tent en geniet van een heerlijke vakantie in de Spaanse zon aan de Costa Brava. Boek nu ook alvast jouw zomervakantie in 2020! Zo kan je nu al uitkijken naar een heerlijke vakantie aan de Spaanse kust.

Luxe accommodaties Spanje

Glamorous camping, oftewel glamping, is de ideale manier van vakantie vieren wannneer je graag wilt kamperen en toch alle faciliteiten bij de hand wilt hebben. Bij TentHolidays kan je een glamping vakantie in Spanje boeken en genieten aan de Costa Brava. Ontdek onze luxe bungalowtenten, safaritenten en stacaravans op de mooiste plekjes langs de Spaanse kust.

De tenten zijn geschikt voor 2-8 personen en zijn al volledig ingericht. Wanneer je aankomt op de camping hoef je alleen maar je tas uit te pakken en de vakantie kan beginnen!

Bekijk de accommodaties

Glamping Spanje

Genieten van het buitenleven in een luxe accommodatie, dat is glamping. De inrichting van alle accommodaties is luxe en dat zie je in alle accommodaties terug. De tenten en caravans hebben een ruim terras zodat je lekker kunt genieten van de Spaanse zon en ze staan altijd op een mooi plekje op de camping. 

Op de campings aan de Costa Brava kan je genieten van een echte glamping vakantie. Ontdek onze campings:

 Een leuk dagje uit tijdens je glamping in Spanje? Bekijk leuke uitstapjes aan de Costa Brava.

Glamping Spanje

Boek voordelig een glamping vakantie in Spanje

Bij TentHolidays vind je altijd een een fantastische vakantie op de mooiste campings langs de Spaanse kust. Kom verblijven in een luxe ingerichte bungalowtent, safaritent of stacaravan en geniet met vrienden of familie van een glamping vakantie in Spanje!

Boek nu

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 De zekerheden van Tentholidays