+31(0)492-525888

Internet

Veel van onze gasten willen ook op de camping verbinding houden met het Internet.

Al onze campings zijn voorzien van gebieden waar draadloos internet beschikbaar is (zogeheten WiFi areas), daarvoor kun je bij de receptie van de camping een toegangscode kopen. 

Het bereik van het WiFi netwerk en de beschikbare snelheid kan nogal varieren en is ondermeer afhankelijk van het aantal gebruikers.

 


 

Deze informatie wordt door Tentholidays als vrijblijvende tip en zonder garantie beschikbaar gesteld op basis van ervaringen van eerdere gasten. Onze medewerkers zijn niet getraind in deze materie en kunnen je dus ook niet bijstaan in geval van technische problemen.
Uiteraard ontvangen wij graag een email met jouw ervaringen op dit gebied zodat wij die weer kunnen doorgeven aan onze volgende gasten.

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays

 

 

Woerden 8-12-2020 

 

Tentholidays.BV  is in onderhandeling betreft tegemoetkoming vasten lasten TVL 

Nieuwe ontwikkelingen terug betalen vouchers 

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen betreft het terug betalen van vouchers door de regering Wij vragen u om deze beslissing even af te wachten. 

 

 

Woerden 02-11-2020.

Geachte bezoeker,

Zoals in de media veelvuldig gecommuniceerd zijn het voor de toeristische sector zware tijden, zo ook voor Tentholidays BV.

Tentholidays BV kan op dit moment niet meer aan haar financiële verplichtingen voldoen. Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken welke mogelijkheden er nog zijn om een doorstart te kunnen maken en/of er een potentiële overname kandidaat is.

Onze excuses voor de ontstane situatie. Mocht u ons willen bereiken kan dat uitsluitend via mail en zullen u dan zodra er meer duidelijkheid is berichten. Alle gasten die nog een voucher en/of tegoed hebben zullen wij zodra dit mogelijk is persoonlijk benaderen.

Wij vragen u om ons even de tijd te geven om dit alles te realiseren en u zo spoedig mogelijk te berichten.

Met vriendelijke groet,

Directie Tentholidays