+31(0)492-525888

Kindercamping Spanje

Op zoek naar een leuke kindercamping Spanje? Dan ben je bij TentHolidays precies aan het juiste adres. Als campingspecialist van de Costa Brava weten wij precies welke campings leuk zijn voor de kinderen. Voor ons is het een belangrijke factor bij het kiezen van de campings in ons aanbod en daarom kunnen wij je volgende kindercampings dan ook van harte aanbevelen!

Kindercampings in Spanje Top 3

Valldaro | Kings Palamos | El Delfin Verde

Camping Valldaro 

Een supergezellige familiecamping die met name door gezinnen met kinderen wordt bezocht. Op Camping Valldaro is dan ook altijd iets te doen, dankzij het actieve animatieteam en de vele faciliteiten op de camping. Voor waterpret ben je op deze camping sowieso op de juiste plek, dichtbij de zee en met zwembaden. Kortom, een complete camping waar je zeker zult genieten, centraal aan de altijd gezellige Costa Brava.

Luxe kindercamping aan de Costa Brava: Valldaro

Meer info over de camping

Camping Kings Palamos

Ideale kindercamping, juist ook voor de gezinnen met kleinere kinderen. Een mooi zwembad, gezellig terras en vele luxe faciliteiten maken dit tot een kindercamping waar iedereen graag is. Het zwembad heeft een apart peuterbad, ook is er een eigen bowlingbaan en minigolf... kortom, je hoeft je geen minuut te vervelen. De luxe bungalowtenten van TentHolidays staan op prachtige plekjes op de camping.

Gezinscamping met mooie faciliteiten: Kings

Meer info over de camping

Camping El Delfin Verde

Mooie en kindvriendelijke camping op vlak terrein met een prachtig zandstrand, speelbaden en voor de kleintjes een peuterbadje. Daarnaast is er een leuk animatieteam dat allerlei activiteiten organiseert en zijn er nog veel sportfaciliteiten. Genoeg te doen dus. Er zijn meerdere speeltuinen op de camping, maar ook een disco en bioscoopzaal.

Meer info over de camping

Wil je er even tussenuit met de kinderen in de meivakantie? Bekijk hier wat Tentholidays te bieden heeft.

Kindercamping Spanje

 

kindercamping_spanje

Lekker spelen op leuke Kindercamping Kings, Valldaro en El Delfin Verde

 

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 De zekerheden van Tentholidays