+31(0)492-525888

Leuke uitstapjes Costa Brava

TentHolidays is de specialist in zonvakanties naar de Costa Brava. In ons aanbod vind je alleen campings aan de Costa Brava en we hebben dan ook al vele jaren ervaring in dit prachtige vakantiegebied in Spanje. Tijd om wat tips op een rijtje te zetten met leuke uitstapjes aan de Costa Brava.

Vila Vella (oude stad) - Tossa de Mar

Prachtige historische locatie waar je heerlijk kunt wandelen door de oude binnenstad. De smalle straatjes en steegjes verrassen ineens met mooie uitzichten en je vindt hier heel wat fotogenieke plekjes. Wij raden een bezoek aan het pittoreske, sfeervolle oude stadsgedeelte van Tossa de Mar dan ook zeker aan.
De liefhebbers van fotografie kunnen hier hun hart ophalen.

Nationaal Park Cap de Creus

Een prachtige, woeste en onherbergzame plek waar je mooi kunt wandelen en waar je een geweldig uitzicht over de Middellandse Zee heeft. De natuur in dit nationale park is nog echt ongerept en daardoor is Nationaal Park Cap de Creus zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Ook de rit naar het park toe is al de moeite waard vanwege het adembenemende uitzicht.

Camino de Ronda

Deze mooie locatie bevindt zich langs de kust tussen Begur en Calella de Palafrugell. Geniet van alleen het geluid van de oceaan op de rotsen, met de geur van kamperfoelie. Je komt hier helemaal tot rust.

Dalí Museum

Breng tijdens jouw vakantie ook een bezoek aan het voormalig huis van Dali dat nog grotendeels in originele staat is gebleven. Het museum is surrealistisch, echt anders dan anders en daardoor zeker een bezoek waard. Bij een bezoek aan het Dali museum kijkt je je ogen uit. Vooraf online reserveren voor het Dali museum is wel aan te raden!

Botanische tuin Blanes

Prachtig verzorgde botanische tuin met planten uit verschillende werelddelen. Let ook op het mooie uitzicht op de baai, stranden en rotspartijen.

Scubaduiken en snorkelen

Voor de onderwater liefhebbers zijn er diverse mogelijkheden om te scubaduiken en snorkelen in de zee bij de Costa Brava. Onze gastheren en -vrouwen op de campings informeren je ook graag over alle mogelijkheden voor een waanzinnige dag scubaduiken of snorkelen.

Leuke uitstapjes Costa Brava

Voor nog veel meer tips over leuke uitstapjes of bijzienswaardigheden kan je ook eens kijken op de website van TripAdvisor.

Bekijk hier de omgeving van de Costa Brava.

Boek je vakantie naar Spanje

Nog op zoek naar een camping bij de Costa Brava voor een heerlijke vakantie aan de Spaanse kust? TentHolidays heeft verschillende accommodaties op diverse campings aan de Costa Brava.

Boek nu

 

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays

 

 

Woerden 8-12-2020 

 

Tentholidays.BV  is in onderhandeling betreft tegemoetkoming vasten lasten TVL 

Nieuwe ontwikkelingen terug betalen vouchers 

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen betreft het terug betalen van vouchers door de regering Wij vragen u om deze beslissing even af te wachten. 

 

 

Woerden 02-11-2020.

Geachte bezoeker,

Zoals in de media veelvuldig gecommuniceerd zijn het voor de toeristische sector zware tijden, zo ook voor Tentholidays BV.

Tentholidays BV kan op dit moment niet meer aan haar financiële verplichtingen voldoen. Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken welke mogelijkheden er nog zijn om een doorstart te kunnen maken en/of er een potentiële overname kandidaat is.

Onze excuses voor de ontstane situatie. Mocht u ons willen bereiken kan dat uitsluitend via mail en zullen u dan zodra er meer duidelijkheid is berichten. Alle gasten die nog een voucher en/of tegoed hebben zullen wij zodra dit mogelijk is persoonlijk benaderen.

Wij vragen u om ons even de tijd te geven om dit alles te realiseren en u zo spoedig mogelijk te berichten.

Met vriendelijke groet,

Directie Tentholidays