+31(0)492-525888

Leuke uitstapjes Costa Brava

TentHolidays is de specialist in zonvakanties naar de Costa Brava. In ons aanbod vind je alleen campings aan de Costa Brava en we hebben dan ook al vele jaren ervaring in dit prachtige vakantiegebied in Spanje. Tijd om wat tips op een rijtje te zetten met leuke uitstapjes aan de Costa Brava.

Vila Vella (oude stad) - Tossa de Mar

Prachtige historische locatie waar je heerlijk kunt wandelen door de oude binnenstad. De smalle straatjes en steegjes verrassen ineens met mooie uitzichten en je vindt hier heel wat fotogenieke plekjes. Wij raden een bezoek aan het pittoreske, sfeervolle oude stadsgedeelte van Tossa de Mar dan ook zeker aan.
De liefhebbers van fotografie kunnen hier hun hart ophalen.

Nationaal Park Cap de Creus

Een prachtige, woeste en onherbergzame plek waar je mooi kunt wandelen en waar je een geweldig uitzicht over de Middellandse Zee heeft. De natuur in dit nationale park is nog echt ongerept en daardoor is Nationaal Park Cap de Creus zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Ook de rit naar het park toe is al de moeite waard vanwege het adembenemende uitzicht.

Camino de Ronda

Deze mooie locatie bevindt zich langs de kust tussen Begur en Calella de Palafrugell. Geniet van alleen het geluid van de oceaan op de rotsen, met de geur van kamperfoelie. Je komt hier helemaal tot rust.

Dalí Museum

Breng tijdens jouw vakantie ook een bezoek aan het voormalig huis van Dali dat nog grotendeels in originele staat is gebleven. Het museum is surrealistisch, echt anders dan anders en daardoor zeker een bezoek waard. Bij een bezoek aan het Dali museum kijkt je je ogen uit. Vooraf online reserveren voor het Dali museum is wel aan te raden!

Botanische tuin Blanes

Prachtig verzorgde botanische tuin met planten uit verschillende werelddelen. Let ook op het mooie uitzicht op de baai, stranden en rotspartijen.

Scubaduiken en snorkelen

Voor de onderwater liefhebbers zijn er diverse mogelijkheden om te scubaduiken en snorkelen in de zee bij de Costa Brava. Onze gastheren en -vrouwen op de campings informeren je ook graag over alle mogelijkheden voor een waanzinnige dag scubaduiken of snorkelen.

Leuke uitstapjes Costa Brava

Voor nog veel meer tips over leuke uitstapjes of bijzienswaardigheden kan je ook eens kijken op de website van TripAdvisor.

Bekijk hier de omgeving van de Costa Brava.

Boek je vakantie naar Spanje

Nog op zoek naar een camping bij de Costa Brava voor een heerlijke vakantie aan de Spaanse kust? TentHolidays heeft verschillende accommodaties op diverse campings aan de Costa Brava.

Boek nu

 

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays

 

 

Woerden 11-03-2021

Vanwege omstandigheden zijn wij momenteel minder goed bereikbaar dan dat u van ons gewend bent. Wij willen u graag meer informatie verstrekken, maar helaas hebben wij op dit moment nog geen verdere informatie waarvan wij u op de hoogte kunnen brengen.

Wij doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk voor iedereen te regelen.

Op de site van de rijksoverheid staat het volgende geschreven:

Pakketreizen die al geboekt waren, konden in overleg met de consument worden omgezet in vouchers. Met een voucher kunnen consumenten op een later moment reizen. Voordeel was dat reisorganisaties niet in directe financiële nood kwamen omdat ze de reissommen niet meteen hoefden terug te betalen.

Nu de coronacrisis voortduurt, drukken de reisvouchers zwaar op de schuldenlast van reisorganisaties. En nieuwe boekingen blijven achter of zijn er niet meer. Een ‘voucher kredietregeling’ biedt dan een oplossing.

Zij zijn bezig met het maken van een kredietregeling, en wij zijn aan het onderzoeken of wij van deze regeling gebruik kunnen maken. Zodra wij meer informatie hebben, zullen wij dat aan u laten weten door middel van een bericht op onze website.

Wij hopen hierbij nog even op uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Directie Tentholidays 

 

Tentholidays.BV  is in onderhandeling betreft tegemoetkoming vasten lasten TVL 

Nieuwe ontwikkelingen terug betalen vouchers 

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen betreft het terug betalen van vouchers door de regering Wij vragen u om deze beslissing even af te wachten.