+31(0)492-525888

Meivakantie in Spanje

Lekker naar de warme Spaanse zon in de Meivakantie? 

Boek een heerlijke meivakantie in Spanje bij TentHolidays en kom genieten aan de Costa Brava.

 

De aangename temperatuur in Mei

In de zomer kan de Costa Brava erg warm zijn, Juli en Augustus zijn de warmste maanden met een gemiddelde temperatuur van 28 graden. In Mei is het minder warm, maar juist zeer aangenaam met een gemiddelde temperatuur van 21 graden. Een perfecte temperatuur om lekker op het strand te liggen met je favoriete cocktail! 

Meivakantie in Spanje

Wat zijn jouw plannen voor de meivakantie?

Na al die regenachtige maanden in Nederland even zin in de zon? Lekker paella eten aan de Costa Brava en genieten van de zachte warme wind aan de kust? TentHolidays heeft diverse campings aan de Costa Brava waar je met heel het gezin kunt ontspannen. Even ontsnappen aan het hectische leven en lekker genieten met de beentjes omhoog. En in de meivakantie is dat bovendien nog eens heel voordelig.

Uitgelichte campings

Camping Kings **** Palamos

Wat dacht je bijvoorbeeld van Camping Kings in Palamos ideaal voor kleine kinderen, 200 meter van het strand en met een prachtig terras, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. 

Meer informatie of direct boeken

 

Camping El Delfin Verde **** Torroella de Montgrí

Toch meer op zoek naar een prachtig zandstrand, kijk dan eens bij Camping El Delfin Verde in Torroella de Montgrí. Deze camping is een grote en bijzonder geliefde camping aan de Costa Brava.

Meer informatie of direct boeken

 

Camping Castell Montgri **** L'Estartit

Op zoek naar een echte tienercamping? Dan is Camping Castell Montgri in L'Estartit ideaal! Met een discotheek voor de tieners en 4 heerlijke restaurants waar je kunt tafelen. Je kunt bij deze camping gebruik maken van een gratis bus naar het strand!

Meer informatie of direct boeken

Bekijk de mogelijkheden voor een camping bij Barcelona.

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 De zekerheden van Tentholidays