Indien u deze mail niet goed kunt lezen klik dan hier.

Camping Pla de la Torre

  35% goedkoper dan de commerciele campings 

Een mooi stuk op deze ruime vlakke camping is ingehuurd door Tentholidays. De komende maanden gaan we hier een mooi Tentholidays hoekje van maken met onze compleet ingerichte luxe bungalowtenten en stacaravans,  

De camping 

Een kleine camping in Sant Antoni de Calonge maar wel voorzien van alle gemakken zoals een modern toiletgebouw, wasmachines, een bar, en een winkeltje voor de basisproducten, pingpongtafel en bovendien heeft het een WIFI-service.

Deze rustige en kleine familiecamping in de bossen en bij het strand (800 meter) ligt vlakbij het prachtige natuurgebied Macizo de les Gavarres waar u heerlijk kunt wandelen of een fietstocht kunt maken.

Tentholidays heeft op Camping pla de la Torre een mooi stukje ingehuurd waar we meerdere luxe accommodaties aan het plaatsen zijn. Er kan bovendien gratis gebruik gemaakt worden van het zwembad op Camping Internacional Palamos, dat is ongeveer 10 min rijden. 

 

Combineer deze camping met Castell Montgri

2 weken vakantie voor slechts

€ 1464,-  

Combineren met alle campings mogelijk 

 9 nachten op camping Castell Montgri  


5 nachten in een luxe stacaravan 

Op camping Pla de la torre 800 meter van het strand. 
 

 

Mei vakantie 50% korting als je met 2 families komt 

Bekijk en lees de voorwaaeswn op onze actie pagina 

https://www.tentholidays.nl/acties

Senioren en lang verblijf

een maand in een luxe stacaravan

voor slecht € 599,-

   

Extra diensten

Op de camping zijn fietsen aanwezig waar u gratis gebruik van mag maken. Voor onze jongste gasten hebben wij een kinderbedje en kinderstoel klaar staan. Wanneer u voor de stacaravan titania 3 kiest, kunt u de hele vakantie genieten van de airco die aanwezig is in de accommodatie. Bij alle andere accommodaties kunt u deze erbij huren.

 

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie, beschikbaarheid en de prijzen

 

 

Volg ons op:

 
Klik hier om u af te melden.