+31(0)492-525888

Oh yeah vakanties

Werk of leer aan je studie in het zonnige Spanje 

 

Wil jij je volledig kunnen concentreren op je studie in een andere omgeving? Dan hebben wij de oplossing voor jou!
Kom nu werken of leren aan je studie in Spanje.
Je verblijft in een omgeving waar jij je volledig op je studie kan focussen zonder afleiding.  

Lees verder voor meer informatie

 

 

Waarom werken of leren aan je studie in het buitenland?

Tentholidays biedt de mogelijkheid om te studeren in het buitenland. Heb jij een belangrijk examen, een scriptie dat je moet schrijven of een project wat je uit moet werken dan kan dat nu ook in Spanje!

Je hebt je eigen privé mobile home om je volledig te kunnen concentreren op je studie. Je kan niet worden afgeleid door familie of vrienden. In je pauze kan je uitgebreid lunchen in een van de vele restaurantjes in de omgeving of maak een wandeling langs het strand. Je hoeft niet alleen bij je mobile home te studeren. Ga bijvoorbeeld in de ochtend in de zon ergens koffie drinken en neem je laptop mee.

Het verblijf is voor minimaal 2 personen. Neem een mede student mee of een vriend of vriendin die zich ook moet focussen op het werk of zijn/haar studie    

 

 

Wat is er inbegrepen?

Verblijf 5 dagen in een van onze stacaravans (langer verblijven kan ook in overleg). De vliegtickets moet je zelf regelen, maar wij regelen wel de transfer van het vliegveld naar jouw verblijf.

Wat is er aanwezig:

Ontbijt
Wifi
Fiets
Linnen
Handdoeken

  

Waar verblijf je?

Je verblijft een van onze Titania 3 stacaravans. Deze bestaan uit 3 slaapkamer (6 bedden), een woonkamer, toilet en een badkamer. Daarnaast is de mobile home volledig ingericht, voorzien van een airco en een verwarming. 

En niet te vergeten er is wifi aanwezig  

De mobile home staat op Camping Pla de la Torre. Dit is een rustige kleine vlakke camping en ligt op 800 meter van het strand. De camping ligt in de buurt van twee verschillende centrums. Palamos ligt op 15 minuten loopafstand. Je komt in Palamos door langs de boulevard te wandelen. In Palamos vind je een haven, winkels en restaurants. Loop je de andere kant op dan kom je in Platja d’Aro. Je loop er ongeveer 20 minuten op. Hier vind je veel restaurants, winkels en uitgaansmogelijkheden. 

De supermarkt en de apotheek liggen op 5/10 minuten loopafstand

 

Kosten & boeken

Je kan boeken wanneer je met minimaal 2 personen bent.
Voor maar liefst €650,- verblijf je 5 dagen in een van onze accommodaties (kan ook langer).

Linnen, handdoeken en ontbijt is inbegrepen. Ook zijn er fietsen aanwezig. De transfer van het vliegveld naar jouw accommodatie is ook inbegrepen in de prijs.

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 De zekerheden van Tentholidays