+31(0)492-525888

Tent huren in Spanje

Heeft u al vakantieplannen voor uw volgende vakantie? Een tent huren in Spanje is voor duizenden Nederlanders elk jaar weer de ideale vakantiebestemming. Wij kunnen beamen dat deze mensen volledig gelijk hebben, want het huren van een tent is namelijk een heel goed idee!

Jong en oud vermaken zich eigenlijk altijd wel als ze een tent huren. Er is in Spanje ook zoveel te doen en te beleven. Eigenlijk is hier voor iedereen wel iets. Senioren trekken er bijvoorbeeld graag op uit om te wandelen of fietsen of een museum te bezoeken. Voor gezinnen met tieners hebben wij een aantal leuke campings in het aanbod waar ook veel animatie is. En gezinnen met jonge kinderen vinden ook zeker een tent naar wens bij TentHolidays. Op elke camping bevinden zich 1 of meer zwembaden en sportvelden. Animatieteams zorgen voor leuke wedstrijden, spellen en feestelijke avonden. Ook als u er een dagje op uittrekt, is het heerlijk thuiskomen in uw gehuurde tent.

Luxe tent huren in Spanje bij TentHolidays

TentHolidays verhuurt tenten op 8 verschillende campings aan de Costa Brava in Spanje. Onze tenten zijn echt heel luxe zodat kamperen wellicht ook voor de twijfelaars haalbaar wordt. Zo staan er in de tenten gewone bedden waar u comfortabel op kunt slapen. Daarnaast zijn de tenten voorzien van houten vlonders voorzien van vinyl. TentHolidays heeft de luxe kingsize bungalowtent en de superlodge bungalowtent. Beide tenten zijn geschikt voor 5 tot 7 personen. Uiteraard zijn de tenten volledig ingericht en voorzien van alle keukenapparatuur incl. een eigen koelkast en koffiezetapparaat. 

Een tent huren in Spanje voorzien van alle gemakken doet u uiteraard bij TentHolidays. Wij hebben uw tent al voor u klaar staan!

Van april tot september 2016 hebben wij de luxe bungalowtenten van TentHolidays klaar staan en bent u van harte welkom. Natuurlijk kunt u in het hoogseizoen een tent huren in Spanje, maar ook in het voorseizoen is het prettig vertoeven in Spanje. Met name senioren en gezinnen met kleine kinderen profiteren in deze periode van een fijne vakantie.

Meer over tentvakanties Spanje

Waarom een tent huren in Spanje?

  • In Spanje schijnt de zon heel veel
  • Naast het strand is er veel meer te beleven in Spanje, van een bruisend nachtleven tot prachtige natuur en cultuur; een tent huren in Spanje is voor iedereen een succes
  • Jong en oud hebben het naar hun zin in Spanje, de aangename temperaturen zorgen dat u al snel in de vakantiestemming bent
  • In een tent heeft u echt een vakantiegevoel, u leeft het grootste deel van de dag immers buiten
  • Onze tenten staan op de mooiste campings aan de Costa Brava, er is altijd iets te doen voor jong en oud aan de Costa Brava
  • Een ingerichte tent huren in Spanje is goedkoper dan een hotel of huis huren
  • Genieten van Spaanse specialiteiten zoals paella, tapas en sangria.

Huur nu een tent!

Check direct de beschikbaarheid!

Tent huren in Spanje

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2018

De zekerheden van TentHolidays