+31(0)492-525888

Tent vakantie Spanje

Niets is zo lekker als met een tent op vakantie gaan. Slapen in een tent en de dag rondom de tent doorbrengen is hét ultieme vakantiegevoel. Een tent meeslepen, opzetten en afbouwen is helaas veel werk en gaat niet altijd even gemakkelijk. Met de ingerichte tenten van TentHolidays geniet je van het ultieme vakantiegevoel zonder dat je zelf de tent op hoeft te zetten. Geniet van een tent vakantie Spanje bij TentHolidays.

✓ 6 prachtige campings   ✓ Luxe ingerichte tenten   ✓ Voordelig boeken

Luxe ingerichte tent huren in Spanje

Een tent huren in Spanje is voor duizenden Nederlanders elk jaar erg populair. Wij snappen heel goed waarom! Niets zo leuk als met de tent op vakantie. TentHolidays verhuurt luxe ingerichte tenten op de mooiste campings aan de Costa Brava in Spanje. Op één van onze mooie campings kan je verschillende ingerichte tenten huren als een luxe bugalowtent of een safaritent, maar ook een caravan. Boek dus snel een glamping vakantie in Spanje en ga samen genieten van de Costa Brava.

Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn de accommodaties zeer geschikt. Jong en oud vermaken zich altijd goed tijdens een tent vakantie Spanje. Er is altijd veel te beleven op onze campings en ook de tent is erg gezellig. Ook als je er een dagje op uittrekt, is het heerlijk thuiskomen in jouw gehuurde tent.

tent vakantie Spanje 

Topcampings Costa Brava voor jong en oud

Op onze topcampings aan de Costa Brava ben je van april tot september van harte welkom. Natuurlijk kan je op tent vakantie Spanje in het hoogseizoen, maar ook in het voorseizoen is de Costa Brava schitterend. Bij TentHolidays selecteren we campings voor onze tenten met veel animatie, speelmogelijkheden, sportmogelijkheden en met een zwembad en vlakbij het strand.

De campings waar je een ingerichte tent van TentHolidays kunt huren, hebben allemaal hoge beoordelingen op Zoover. Er is voor jong en oud dan ook altijd genoeg te beleven op de campings, maar ook in de omgeving.

Hét kampeergevoel met meer comfort

Overnachten in een luxe en comfortabele tent is ontzettend fijn op vakantie. Je komt hier immers om tot rust te komen en te ontspannen. Je hebt dan ook goede nachtrust nodig en een fijne omgeving waar je je direct thuis voelt. In een luxe ingerichte tent van TentHolidays ervaar je het ultieme glamping. Dit houdt in dat je luxe kampeert in een fijne tent. Kinderen vinden kamperen vaak geweldig, maar voor senioren is glamping ook een goede uitkomst. Je hoeft niet te sjouwen met spullen en hoeft alleen te genieten van de fijne ruimte om je heen. Je beleeft hét kampeergevoel, maar dan wel met meer luxe en comfort.

Overnachten in een stoere safaritent

Op onze familiecamping Cala Gogo kan je overnachten in een stoere safaritent. Hierdoor beleef je het avontuurlijke gevoel van een safaritocht in Spanje. Deze exclusieve safaritent is geïnspireerd op de safaritenten in Afrika met meer comfort. De safaritenten van TentHolidays zijn voorzien van houten meubelen en ingerichte slaapvertrekken. Het safari gevoel maak je hier helemaal compleet door het nieuwe jungle bad op camping Cala Gogo voor de kinderen.

Boek jouw tent vakantie Spanje

De Costa Brava is één van de meest geliefde vakantiebestemmingen van Spanje. De heerlijke Spaanse zon, de cultuur, de omgeving en natuurlijk het eten en drinken zorgt bij veel mensen voor het ultieme vakantiegevoel. Een tent vakantie Spanje kan je boeken bij TentHolidays. Je geniet dan van een vakantie op de leukste campings van de Costa Brava en verblijft in een comfortabele ingerichte tent of caravan. Boek direct jouw tent vakantie Spanje! Tip: je kan al een zomervakantie voor 2020 boeken!

Boeken!

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays

 

 

Woerden 11-03-2021

Vanwege omstandigheden zijn wij momenteel minder goed bereikbaar dan dat u van ons gewend bent. Wij willen u graag meer informatie verstrekken, maar helaas hebben wij op dit moment nog geen verdere informatie waarvan wij u op de hoogte kunnen brengen.

Wij doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk voor iedereen te regelen.

Op de site van de rijksoverheid staat het volgende geschreven:

Pakketreizen die al geboekt waren, konden in overleg met de consument worden omgezet in vouchers. Met een voucher kunnen consumenten op een later moment reizen. Voordeel was dat reisorganisaties niet in directe financiële nood kwamen omdat ze de reissommen niet meteen hoefden terug te betalen.

Nu de coronacrisis voortduurt, drukken de reisvouchers zwaar op de schuldenlast van reisorganisaties. En nieuwe boekingen blijven achter of zijn er niet meer. Een ‘voucher kredietregeling’ biedt dan een oplossing.

Zij zijn bezig met het maken van een kredietregeling, en wij zijn aan het onderzoeken of wij van deze regeling gebruik kunnen maken. Zodra wij meer informatie hebben, zullen wij dat aan u laten weten door middel van een bericht op onze website.

Wij hopen hierbij nog even op uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Directie Tentholidays 

 

Tentholidays.BV  is in onderhandeling betreft tegemoetkoming vasten lasten TVL 

Nieuwe ontwikkelingen terug betalen vouchers 

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen betreft het terug betalen van vouchers door de regering Wij vragen u om deze beslissing even af te wachten.