+31(0)492-525888

Tentvakanties Spanje

Vier jij dit jaar ook een heerlijke zonvakantie in een luxe tent in Spanje? TentHolidays heeft op diverse mooie campings langs de Costa Brava in Spanje luxe tenten beschikbaar. Zo kan jij genieten van een tentvakantie aan de Spaanse kust. Wij selecteren voor jou de beste 4*-campings en ontvangen je graag op één van de camping.

Tentvakantie Spanje

✓ 6 prachtige campings   ✓ Luxe ingerichte tenten   ✓ Voordelig boeken

Camping aan het strand Spanje

TentHolidays zoekt elk jaar mooie Spaanse campings uit. We letten er hierbij op dat de camping dichtbij het strand ligt en dat de campings voor jong en oud een topvakantie bieden. Natuurlijk plaatsen we onze tenten en stacaravans ook op mooie plekken zodat je samen met je gezin optimaal kunt genieten van een heerlijke zonvakantie.

Tentvakanties Spanje: genieten aan de Costa Brava

De Costa Brava in Spanje is één van de meest geliefde vakantieplekjes van Spanje, en zelfs van Europa. Jaarlijks vertrekken er duizenden vakantiegangers richting het Zuiden. En dat is niet voor niets. Want niet alleen ben je hier vrijwel verzekerd van een zonvakantie, de Costa Brava heeft nog veel meer te bieden. Barcelona is natuurlijk een bezoekje waard, maar ook wanneer je sportieve activiteiten wilt ondernemen, is er voldoende keuze langs de Costa Brava. En niet te vergeten is er de Spaanse keuken die veel te bieden heeft voor smakelijke culinaire uitstapjes.

Bekijk hier waarom een tent huren in Spanje altijd een goed idee is. Geniet van alles wat Spanje te bieden heeft!

Op de mooiste 4-sterren campings aan de Costa Brava vind je de luxe ingerichte tenten van TentHolidays voor de beste zonvakantie Costa Brava

Campings in Calonge

Camping in L'Estartit

Camping in Palamos

Camping in Torroella de Montgrí

Camping in Platja d'Aro

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays

 

 

Woerden 02-11-2020.

Geachte bezoeker,

Zoals in de media veelvuldig gecommuniceerd zijn het voor de toeristische sector zware tijden, zo ook voor Tentholidays BV.

Tentholidays BV kan op dit moment niet meer aan haar financiële verplichtingen voldoen. Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken welke mogelijkheden er nog zijn om een doorstart te kunnen maken en/of er een potentiële overname kandidaat is.

Onze excuses voor de ontstane situatie. Mocht u ons willen bereiken kan dat uitsluitend via mail en zullen u dan zodra er meer duidelijkheid is berichten. Alle gasten die nog een voucher en/of tegoed hebben zullen wij zodra dit mogelijk is persoonlijk benaderen.

Wij vragen u om ons even de tijd te geven om dit alles te realiseren en u zo spoedig mogelijk te berichten.

Met vriendelijke groet,

Directie Tentholidays