+31(0)492-525888

Vakantie Costa Brava 2018

Bent u zich al aan het oriënteren voor de zomervakantie in 2018? Wellicht bent u er al uit en bent u klaar voor het boeken van een vakantie Costa Brava 2018. U bent namelijk toe aan een heerlijke vakantie aan de Spaanse kust. De koude wintermaanden zorgen ervoor dat u nog meer uitkijkt naar de Spaanse zon. De Costa Brava is al jaren een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Gaat u er in 2018 ook heen?

 

Toe aan vakantie?

Bent u ook toe aan een vakantie? De wintermaanden zorgen ervoor dat we te weinig zon ontvangen. Terwijl de zon veel voordelen heeft.

  • U ontvangt meer Vitamine D
  • De zon zorgt ervoor dat u beter in uw vel zit
  • De zon is ook erg goed voor uw botten en tanden
  • Daarnaast werkt u immuunsysteem beter
  • Zwakke spieren en krampen komt vaak door een tekort aan Vitamine D

Elk seizoen is er genoeg te doen aan de Costa Brava en kunt u genieten van een geweldige zonvakantie. Tijdens de meivakantie, voorjaarsvakantie of zomervakantie kunt u genieten van de perfecte vakantie. Bij Tentholidays kunt u meteen genieten van u vakantie, zonder dat u zich zorgen moet maken of u al uw kampeerspullen mee heeft. De accommodaties van Tentholidays zijn volledig ingericht waardoor u de auto niet helemaal vol hoeft te proppen. 

De populaire Costa Brava

Wist u dat Costa Brava in het Nederlands vertaald ruige kust is? Dit is te zien aan de mooie kustlijn die dit gedeelte van Spanje heeft. Hier kunt u genieten van de heerlijke temperatuur, de brandende zon, de mooie stranden en de leuke kustplaatsen. Er zijn ontzettend veel leuke uitstapjes te doen wanneer u hier verblijft. De natuur is er prachtig door de mooie baaien en prachtige bloemenvelden. Ook heeft de Costa Brava veel culturele hoogtepunten te bieden. Dit komt door de rijke historie van kunstenaars en architecten. Veel Nederlanders komen vaak terug vanwege het heerlijke eten dat in deze omgeving te vinden is. U vindt hier goede tapas en paella's waar u onder het genot van een glas sangria van geniet. 

Het voordeel van een vakantie aan de Costa Brava is dat u zowel kunt vliegen naar uw vakantiebestemming als op autovakantie kunt gaan.

Direct boeken

Welke camping kiest u?

Wanneer u kiest voor een vakantie Costa Brava 2018 kunt u terecht op één van onze topcampings van Tentholidays. Bij ons kunt u terecht voor leuke campings voor senioren en kindercampings Spanje

Bekijk onze campings

In welke accommodatie verblijft u het liefst?

Bij Tentholidays kunt u kiezen uit verschillende accommodaties. U kunt kiezen uit diverse soorten bungalowtenten aan de Costa Brava. Dit noemen we bij ons ook wel glamping. Naast het huren van onze bungalowtenten, kunt u ook kiezen voor het huren van een tent in Spanje. Bij ons hebben de tenten erg luxe en comfortabele inrichting. Voor welke accommodatie kiest u voor uw vakantie Costa Brava 2018?

Bekijk onze accommodaties

Vakantie Costa Brava 2018

Aanbiedingen vakantie Costa Brava 2018

Bent u op zoek naar een scherpe aanbieding voor uw vakantie Costa Brava 2018? Bij Tentholidays vindt u leuke aanbiedingen en acties. U kunt de acties van Tentholidays hier vinden.

Wanneer u in het voor- en naseizoen op vakantie gaat, geniet u van scherpe prijzen. Echter hebben wij ook voor de zomervakantie 2018 goede aanbiedingen voor u! Hier kunt u van genieten wanneer u met vroegboekkorting boekt. 

Vroegboekkorting 2018

Tentholidays

Bel ons tijdens kantooruren op:
+31(0)492-525888
Stel uw vragen buiten kantooruren per e-mail: info@tentholidays.nl

Contact

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2018

De zekerheden van TentHolidays