+31(0)492-525888

Vliegen

Veel van onze gasten kiezen ervoor om naar hun bestemming te vliegen. Onze campings aan de Costa Brava zijn prima bereikbaar per vliegtuig, zowel via het vliegveld Girona als via Barcelona. De vliegreis zelf duurt ongeveer anderhalf uur.

Daarmee zijn de Tentholidays bestemmingen ook zeer geschikt voor short-breaks in het voor- en naseizoen!

 

Vliegtickets boeken 

Let even goed op bij de selectie van jouw bestemming. RyanAir noemt het vliegveld van Girona op haar website Barcelona (Girona) en het vliegveld van Barcelona wordt Barcelona (El Prat) genoemd. Beide zijn goede opties, maar het vliegveld van Girona wordt door de meeste van onze gasten als de beste optie gezien. Het vliegveld Barcelona (Reus) ligt heel wat zuidelijker dan onze campings, maar blijft een alternatieve mogelijkheid, zeker in combinatie met een huurauto. Ook zijn er gasten die vliegen op Perpignan in zuid-Frankrijk en van daar uit verder reizen met een huurauto.

Met het vliegtuig naar jouw camping

Diverse maatschappijen als KLM, RyanAir, Transavia en Vueling vliegen op deze vliegvelden vanaf onder meer Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht en Weeze (Duitsland). Indien je tijdig boekt is het vaak mogelijk om voor weinig geld retour te vliegen, zeker met de low-cost carriers.

Op alle luchthavens zijn huurauto's beschikbaar.

Tentholidays biedt zelf geen vliegreizen aan, omdat gebleken is dat de meeste klanten er de voorkeur aan geven zelf de meest voordelige vliegreis en autoverhuurder uit te zoeken.

Vliegvelden

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays

 

 

Woerden 8-12-2020 

 

Tentholidays.BV  is in onderhandeling betreft tegemoetkoming vasten lasten TVL 

Nieuwe ontwikkelingen terug betalen vouchers 

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen betreft het terug betalen van vouchers door de regering Wij vragen u om deze beslissing even af te wachten. 

 

 

Woerden 02-11-2020.

Geachte bezoeker,

Zoals in de media veelvuldig gecommuniceerd zijn het voor de toeristische sector zware tijden, zo ook voor Tentholidays BV.

Tentholidays BV kan op dit moment niet meer aan haar financiële verplichtingen voldoen. Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken welke mogelijkheden er nog zijn om een doorstart te kunnen maken en/of er een potentiële overname kandidaat is.

Onze excuses voor de ontstane situatie. Mocht u ons willen bereiken kan dat uitsluitend via mail en zullen u dan zodra er meer duidelijkheid is berichten. Alle gasten die nog een voucher en/of tegoed hebben zullen wij zodra dit mogelijk is persoonlijk benaderen.

Wij vragen u om ons even de tijd te geven om dit alles te realiseren en u zo spoedig mogelijk te berichten.

Met vriendelijke groet,

Directie Tentholidays