+31(0)492-525888

Vliegen

Veel van onze gasten kiezen ervoor om naar hun bestemming te vliegen. Onze campings aan de Costa Brava zijn prima bereikbaar per vliegtuig, zowel via het vliegveld Girona als via Barcelona. De vliegreis zelf duurt ongeveer anderhalf uur.

Daarmee zijn de Tentholidays bestemmingen ook zeer geschikt voor short-breaks in het voor- en naseizoen!

 

Vliegtickets boeken 

Let even goed op bij de selectie van jouw bestemming. RyanAir noemt het vliegveld van Girona op haar website Barcelona (Girona) en het vliegveld van Barcelona wordt Barcelona (El Prat) genoemd. Beide zijn goede opties, maar het vliegveld van Girona wordt door de meeste van onze gasten als de beste optie gezien. Het vliegveld Barcelona (Reus) ligt heel wat zuidelijker dan onze campings, maar blijft een alternatieve mogelijkheid, zeker in combinatie met een huurauto. Ook zijn er gasten die vliegen op Perpignan in zuid-Frankrijk en van daar uit verder reizen met een huurauto.

Met het vliegtuig naar jouw camping

Diverse maatschappijen als KLM, RyanAir, Transavia en Vueling vliegen op deze vliegvelden vanaf onder meer Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht en Weeze (Duitsland). Indien je tijdig boekt is het vaak mogelijk om voor weinig geld retour te vliegen, zeker met de low-cost carriers.

Op alle luchthavens zijn huurauto's beschikbaar.

Tentholidays biedt zelf geen vliegreizen aan, omdat gebleken is dat de meeste klanten er de voorkeur aan geven zelf de meest voordelige vliegreis en autoverhuurder uit te zoeken.

Vliegvelden

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays

 

 

Woerden 11-03-2021

Vanwege omstandigheden zijn wij momenteel minder goed bereikbaar dan dat u van ons gewend bent. Wij willen u graag meer informatie verstrekken, maar helaas hebben wij op dit moment nog geen verdere informatie waarvan wij u op de hoogte kunnen brengen.

Wij doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk voor iedereen te regelen.

Op de site van de rijksoverheid staat het volgende geschreven:

Pakketreizen die al geboekt waren, konden in overleg met de consument worden omgezet in vouchers. Met een voucher kunnen consumenten op een later moment reizen. Voordeel was dat reisorganisaties niet in directe financiële nood kwamen omdat ze de reissommen niet meteen hoefden terug te betalen.

Nu de coronacrisis voortduurt, drukken de reisvouchers zwaar op de schuldenlast van reisorganisaties. En nieuwe boekingen blijven achter of zijn er niet meer. Een ‘voucher kredietregeling’ biedt dan een oplossing.

Zij zijn bezig met het maken van een kredietregeling, en wij zijn aan het onderzoeken of wij van deze regeling gebruik kunnen maken. Zodra wij meer informatie hebben, zullen wij dat aan u laten weten door middel van een bericht op onze website.

Wij hopen hierbij nog even op uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Directie Tentholidays 

 

Tentholidays.BV  is in onderhandeling betreft tegemoetkoming vasten lasten TVL 

Nieuwe ontwikkelingen terug betalen vouchers 

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen betreft het terug betalen van vouchers door de regering Wij vragen u om deze beslissing even af te wachten.