+31(0)492-525888

Voorwaarden

Voorwaarden verhuur Bungalowtenten en Stacaravans door Tentholidays B.V.

(geldig voor reserveringen die gemaakt worden vanaf 24 september 2017)

 

Factuur en (aan-)betaling

Na boeking ontvangt u van ons een bevestigingsformulier. Dit is tevens uw factuur.

Voor al onze boekingen is een aanbetaling verschuldigd van 30%. Gelieve deze aanbetaling binnen 7 dagen na ontvangst van uw bevestigingsformulier aan ons over te maken. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te worden voldaan.
U dient zelf zorg te dragen voor een tijdige betaling van het restant, u ontvangt hiervoor geen acceptgiro.

Bij een reservering van 6 weken of korter voor vertrek dient de gehele reissom in één keer binnen 7 dagen te worden voldaan.

Na ontvangst van het volledige factuurbedrag, ontvangt u van ons uiterlijk een week voor uw vertrek uw reisbescheiden.

Indien de betalingen niet voor de gestelde datum voldaan zijn behoudt Tentholidays B.V. het recht de reservering te annuleren.

Bij nalatigheid van de betalingen, komen alle kosten, zowel gerechtelijke als buitengerechtelijke kosten, voor rekening van diegene die de reservering heeft gemaakt.

 

Borg en eindschoonmaak

Bungalowtenten

Voor bungalowtenten dient een borg van 100,- euro contant te worden voldaan bij aankomst. U dient de gehuurde accommodatie aan het eind van uw verblijf schoon en opgeruimd over te dragen aan onze medewerkers. Wanneer u de accommodatie naar behoren heeft achtergelaten ontvangt u de borg contant terug. Wenst u het schoonmaken over te laten aan onze medewerkers dan betaalt u hier € 35,- voor.

Stacaravans

De borg van een stacaravan is € 80,- deze dient contant te worden voldaan bij aankomst op de camping. U ontvangt deze terug bij vertrek, indien u de caravan schoon heeft achter gelaten.
Wenst u het schoonmaken over te laten aan onze medewerkers dan houden wij € 50,- in op uw borg.

Wanneer u de schoonmaak aan ons over wil laten, dient de koelkast leeg, het serviesgoed en overig keukengerei schoon in de kasten en al het huisvuil verwijderd te zijn uit de accommodatie.

Omboeken van uw accomodatie

Het is mogelijk, op basis van beschikbaarheid, om de camping of periode te wijzigen. Tot 1 januari kunt u kosteloos wijzigen. Na 1 februari wordt een kostenvergoeding van €25,- per wijziging berekend. Echter kan deze wijziging resulteren in een meerprijs of een deelannulering (voor deelannuleringen zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing). 

Annuleringsvoorwaarden

Behoudens reserveringen die binnen 10 weken voor aankomst zijn gemaakt en bevestigd, kunnen alle reserveringen binnen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging kosteloos worden geannuleerd. Deze annulering moet schriftelijk ingediend worden. 

Voor annuleringen tussen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging en 8 weken voor aankomst wordt 30% van de reissom in rekening gebracht.

Voor annuleringen minder dan 8 weken voor aankomst wordt de gehele reissom in rekening gebracht.

Tot 1 januari kunt u kostenloos annuleren, stacaravans zijn hierin uitgesloten. 

Aansprakelijkheid

Tentholidays B.V. kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor diefstal, verlies, letsel of schade, berokkend aan of door gebruikers van de door de reisorganisatie aangeboden accommodatie. Tentholidays is niet aansprakelijk voor de gevolgen van natuurrampen, zoals branden, extreme wateroverlast en schades aangericht door weersinvloeden.

Niet beschikbaar zijn van accommodaties

Wanneer de gereserveerde accommodatie onverhoopt niet aangeboden kan worden, zal Tentholidays B.V. een vergelijkbaar of beter alternatief aanbieden (zulks te beoordelen door Tentholidays).

Huisdieren

Op een aantal campings zijn huisdieren toegestaan. Echter in de accommodaties aangeboden door Tentholidays B.V.  zijn huisdieren niet toegestaan.

Toeristenbelasting

Per 1 november 2012 zal de Spaanse / Catalaanse overheid toeristenbelasting gaan heffen. U dient er rekening mee te houden dat u bij aankomst op de camping aan de receptie toeristenbelasting moet betalen voor personen van 17 jaar en ouder.

Het tarief is circa € 0,50 per persoon nacht, en wordt gerekend over maximaal de eerste 7 nachten.

Lastminutes / aanbiedingen

Wanneer u een vakantie bij ons boekt kunt u ervoor kiezen om dit te doen op het moment dat de vakantie van uw (eerste) keuze nog beschikbaar is óf te wachten tot de aanbiedingen komen.
Hoe langer u wacht met het boeken van een vakantie, hoe minder er beschikbaar is, zodat u wellicht gebruik moet maken van uw vierde of soms zelfs wel vijfde keuze.
Echter, daar wij gebruik maken van fluctuerende prijzen, kan het zijn dat wij naarmate het seizoen nadert, de prijzen laten zakken. Aan beide boekingswijzen kleven dus zowel voor- als nadelen.
Wij laten onze reizigers vrij te kiezen voor de wijze die ze het meest aanspreekt.

Voorkeuren

Voorkeuren, zoals bijvoorbeeld een speciale plaats op de camping, dienen gelijktijdig met de reservering kenbaar gemaakt te worden. Dit kan echter nimmer worden gegarandeerd.

Aanvullende informatie

Percelen en perceel groottes kunnen afwijken van welke op de foto’s op onze website getoond worden.
Inventarissen kunnen afwijken van de inventarissen zoals die getoond worden op de foto’s op onze website.
Aannames naar aanleiding van foto’s getoond op onze website zullen niet gehonoreerd worden.

 

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2018

De zekerheden van TentHolidays