+31(0)492-525888

Voorwaarden

Voorwaarden verhuur Bungalowtenten, Safaritenten en Stacaravans door Tentholidays B.V.

(geldig voor reserveringen die gemaakt worden vanaf 1 september 2019)

Bekijk ook onze Privacyverklaring

Factuur en (aan-)betaling

Na boeking ontvang je van ons een bevestigingsformulier. Dit is tevens de factuur.

Voor al onze boekingen is een aanbetaling verschuldigd van 30%. Gelieve deze aanbetaling binnen 7 dagen na ontvangst van het bevestigingsformulier aan ons over te maken. Het restant van de reissom dient uiterlijk 10 weken voor aankomst te worden voldaan.
Je dient zelf zorg te dragen voor een tijdige betaling van het restant, je ontvangt hiervoor geen acceptgiro.

Bij een reservering van 10 weken of korter voor aankomst dient de gehele reissom in één keer binnen 7 dagen te worden voldaan.

Na ontvangst van het volledige factuurbedrag, ontvang je van ons uiterlijk een week voor je aankomst de reisbescheiden.

Indien de betalingen niet voor de gestelde datum voldaan zijn behoudt Tentholidays B.V. het recht de reservering te annuleren.

Bij nalatigheid van de betalingen, komen alle kosten, zowel gerechtelijke als buitengerechtelijke kosten, voor rekening van diegene die de reservering heeft gemaakt.

 

Borg 

Bungalowtenten - Superlodgetenten - Safaritenten

De borg voor de tenten bedraagt €100,- dit bedrag is onderdeel van de reissom. Je dient de gehuurde accommodatie aan het eind van je verblijf schoon en opgeruimd over te dragen aan onze medewerkers. Wanneer je de accommodatie naar behoren hebt achtergelaten ontvang je de borg uiterlijk binnen 10 werkdagen terug per bank. 

Stacaravans

De borg voor de stacaravans bedraagt €150,- dit bedrag is onderdeel van de reissom. Je dient de gehuurde accommodatie aan het eind van je verblijf schoon en opgeruimd over te dragen aan onze medewerkers. Wanneer je de accommodatie naar behoren hebt achtergelaten ontvang je de borg uiterlijk binnen 10 werkdagen terug per bank. 

* Uitzondering: Camping Girona: De borg dient contant op de camping voldaan te worden.

 

Eindschoonmaak

Tentholidays berekent een verplichte schoonmaakkosten van €15,- per gehuurde tent-accommodatie. Voor de stacaravans wordt er €25,- per gehuurde accommodatie gerekend op de Spaanse campings. Dit bedrag dient contant te worden voldaan bij aankomst op de camping. Op de Nederlandse campings bedragen de schoonmaakkosten €35,-.  Hiermee zorgen we dat u in een professioneel schoongemaakte accommodatie ontvangen wordt.

Regels voor het correct achterlaten van uw accommodatie:
- De koelkast dient leeg te zijn
- Het vuilnis dient verwijderd te zijn uit uw accommodatie
- Het serviesgoed en keukengerei dient schoon in de daarvoor bestemde kasten te staan
- Het gasfornuis dient schoon achtergelaten te worden

Het schoonmaken van de slaapgedeeltes en de leefruimte neemt Tentholidays voor eigen rekening.
U bent dus niet verplicht de accommodatie te vegen en te dweilen. 

 

Omboeken van jouw accommodatie

Het is mogelijk, op basis van beschikbaarheid, om de camping of periode te wijzigen. Tot 1 januari kan je kosteloos wijzigen. Na 1 januari wordt een kostenvergoeding van €25,- per wijziging berekend. Echter kan deze wijziging resulteren in een meerprijs of een deelannulering (voor deelannuleringen zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing). 

Annuleringsvoorwaarden

Behoudens reserveringen die binnen 10 weken voor aankomst zijn gemaakt en bevestigd, kunnen alle reserveringen binnen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging kosteloos worden geannuleerd. Deze annulering moet schriftelijk ingediend worden. 

Voor annuleringen tussen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging en 8 weken voor aankomst wordt 30% van de reissom in rekening gebracht.

Voor annuleringen minder dan 8 weken voor aankomst wordt de gehele reissom in rekening gebracht.

Tot 1 januari 2019 kun je kosteloos je reservering annuleren.

Het eventuele terug te betalen bedrag wordt binnen 10 werkdagen overgemaakt.

Aansprakelijkheid

Tentholidays B.V. kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor diefstal, verlies, letsel of schade, berokkend aan of door gebruikers van de door de reisorganisatie aangeboden accommodatie. Tentholidays is niet aansprakelijk voor de gevolgen van natuurrampen, zoals branden, extreme wateroverlast en schades aangericht door weersinvloeden.

Niet beschikbaar zijn van accommodaties

Wanneer de gereserveerde accommodatie onverhoopt niet aangeboden kan worden, zal Tentholidays B.V. een vergelijkbaar of beter alternatief aanbieden (zulks te beoordelen door Tentholidays).

Huisdieren

Huisdieren zijn in het voor en naseizoen onder bepaalde voorwaardes toegestaan, u dient hierover contact op te nemen met het reserveringskantoor .

Toeristenbelasting

Per 1 november 2012 zal de Spaanse / Catalaanse overheid toeristenbelasting gaan heffen. Je dient er rekening mee te houden dat je bij aankomst op de camping aan de receptie toeristenbelasting moet betalen voor personen van 17 jaar en ouder.

Het tarief is circa € 0,50 per persoon nacht, en wordt gerekend over maximaal de eerste 7 nachten.

Lastminutes / aanbiedingen

Wanneer je een vakantie bij ons boekt kun je ervoor kiezen om dit te doen op het moment dat de vakantie van jouw (eerste) keuze nog beschikbaar is óf te wachten tot de aanbiedingen komen. Hoe langer je wacht met het boeken van een vakantie, hoe minder er beschikbaar is, zodat je wellicht gebruik moet maken van jouw vierde of soms zelfs wel vijfde keuze. Echter, daar wij gebruik maken van fluctuerende prijzen, kan het zijn dat wij naarmate het seizoen nadert, de prijzen laten zakken. Aan beide boekingswijzen kleven dus zowel voor- als nadelen. Wij laten onze reizigers vrij te kiezen voor de wijze die ze het meest aanspreekt.

Voorkeuren

Per seizoen 2020 biedt Tentholidays de mogelijkheid een voorkeursplaats te boeken. Tegen een meerprijs van €7,- per nacht in de periode 1 Juli tm 31 Augustus bent u verzekert van uw voorkeursplaats. In de periode tot 1 Juli en vanaf 31 Augustus hanteren wij het bedrag van €3,-per nacht  voor het maken van een voorkeursboeking. Mochten wij door (onvoorziene) omstandigheden niet kunnen voldoen aan de gevraagde voorkeur, dan wordt dit bedrag bij de reserveringsbevestiging in mindering gebracht. 

Annuleringsvoorwaarden

Behoudens reserveringen die binnen 10 weken voor aankomst zijn gemaakt en bevestigd, kunnen alle reserveringen binnen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging kosteloos worden geannuleerd. Deze annulering moet schriftelijk ingediend worden. 

Voor annuleringen tussen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging en 8 weken voor aankomst wordt 30% van de reissom in rekening gebracht.

Voor annuleringen minder dan 8 weken voor aankomst wordt de gehele reissom in rekening gebracht.

Aanvullende informatie

Reserveringen voor jongeren (< 21 jr.) zonder dat deze begeleid worden door voor hen verantwoordelijke personen kunnen wij helaas niet accepteren. 

Percelen en perceel groottes kunnen afwijken van welke op de foto’s op onze website getoond worden.
Inventarissen kunnen afwijken van de inventarissen zoals die getoond worden op de foto’s op onze website.
Aannames naar aanleiding van foto’s getoond op onze website zullen niet gehonoreerd worden.

 

 

 

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht

Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 

De zekerheden van Tentholidays