+31(0)492-525888

Zomervakantie 2018 boeken

Zijn de zomerkriebels bij u ook al een beetje begonnen? Zeker met dit weer kijkt u waarschijnlijk steeds meer uit naar de zomervakantie. Voor veel mensen is de tijd begonnen om zich te oriënteren naar de mogelijkheden voor de zomer. Wilt u ook alvast de zomervakantie 2018 boeken?

 

Op naar de Costa Brava

Waarschijnlijk heeft u in de zomermaanden veel te weinig zon ontvangen. Hierdoor verlangt u naar een zonvakantie en de heerlijke Spaanse kust. Een zomervakantie naar de Costa Brava is erg populair. Dit komt door de prachtige steden, het lekkere weer, mooie natuur en gezellige sfeer. De Spaanse kust heeft ontzettend veel te bieden. Bij TentHolidays kunt u alvast de zomervakantie 2018 boeken. Bekijk alle leuke uitstapjes Costa Brava.

Waar gaat u kamperen?

Voor de leukste campingvakantie Spanje gaat u naar TentHolidys aan de Costa Brava. Bij uw zomervakantie 2018 boeken kunt u kiezen uit verschillende leuke campings van TentHolidays. Wij hebben ideale campings voor senioren en ook speciale kindercampings in Spanje. Zo vindt u altijd iets leuks voor het hele gezin. Komt u er niet uit? Dan helpen wij u graag.

Onze campings

Onze accommodaties

TentHolidays biedt verschillende accommodaties aan waaruit u kunt kiezen bij uw zomervakantie 2018 boeken. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een tent in Spanje. U kunt kiezen uit verschillende bungalowtenten aan de Costa Brava. Bij ons zijn alle tenten comfortabel en luxe ingericht. Lees meer over een ingerichte tent huren Spanje.

Onze accommodaties

Camping Cala Gogo

Camping Cala Gogo is één van de meest populaire campings in de Costa Brava. De camping heeft dan ook een unieke ligging direct aan het strand. Hier vindt u een privéstrand met beachbar en restaurant. Daarnaast vindt u op onze camping vele andere faciliteiten en animatie. Camping Cala Gogo heeft een prachtig uitzicht op zee. 

Vroegboekkorting

Bij TentHolidays ontvangt u vroegboekkorting wanneer u op tijd boekt. Hierdoor gaat u veel voordeliger naar de Costa Brava. U kunt nu alvast uw zomervakantie 2018 boeken met korting! Bij TentHolidays vindt u ook scherpe prijzen wanneer u in het voor- of naseizoen naar de Costa Brava op vakantie gaat.

Meer over het boeken van de zomervakantie 2018.

Vragen?

Heeft u vragen over uw zomervakantie 2018 boeken? Wij helpen en adviseren u graag bij het boeken.

Bel ons tijdens kantooruren op:
+31(0)492-525888
Stel uw vragen buiten kantooruren per e-mail:
info@tentholidays.nl

Contact

 

zomervakantie 2018 boeken

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties, op toplocaties, zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2018

De zekerheden van TentHolidays