+31(0)492-525888

Zonvakantie

Je ideale zonvakantie naar de Costa Brava boek je bij TentHolidays! Onze tenten en stacaravans vind je op prachtige 4-sterren campings met veel faciliteiten voor jong en oud. 

Het voordeel van een vakantie bij TentHolidays is dat je niet je eigen tent, caravan of ander kampeermiddel mee hoeft te nemen. Zodra je de camping oprijdt, kan jouw vakantie beginnen! Snel een duik in het zwembad of lekker wat drinken op het terras? Jij bent er klaar voor!

Heerlijke zonvakantie

En deze luxe topvakantie is ook nog eens zeer betaalbaar. TentHolidays onderscheidt zich met concurrende prijzen voor alle campings en accommodaties. Onze tenten vind je op 8 mooie campings en overal hebben wij onze ruime tenten en stacaravans staan. Speciaal voor onze gasten hebben wij mooie plekjes op de campings geselecteerd. Wij vinden het erg belangrijk dat je volop geniet van je vakantie van begin tot eind en we doen dan ook zeker ons best dit voor je te realiseren.

Bekijk de campings

 

Zonvakantie Costa Brava

De Costa Brava is een zeer populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders en dat is niet voor niets. De Costa Brava heeft ruim 300 zonnige dagen per jaar met stabiele temperaturen. Grote kans dus dat je van de zon kunt genieten tijdens je vakantie en dat is toch precies waarvoor je komt. Gelukkig hebben onze campings genoeg faciliteiten om af te koelen, met altijd 1 of meer zwembaden en veel campings liggen direct aan zee of dicht daarbij. 

In de maand juli heeft de Costa Brava gemiddeld 9 zonuren per dag en de gemiddelde temperatuur van de zee is 23 graden. Zonder meer de perfecte plek voor jouw zonvakantie! Maar de Costa Brava biedt nog veel meer, van natuur tot cultuur, stedentrips, museabezoekjes en uiteraard ook veel sportieve faciliteiten. Voor iedereen is er aan de Costa Brava genoeg te doen!

Zoek en boek je vakantie

Zonvakantie Costa Brava

Topcampings dichtbij of aan het strand, hoge Zoover beoordelingen, bekijk ons aanbod!

Tenten en caravans

Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, bekijk ons aanbod!

Aanbiedingen en acties

Vind hier onze aanbiedingen 2017

De zekerheden van TentHolidays

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Tentholidays aangesloten bij SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden. Ons SGR-deelnemersnummer is 3535.
Bekijk wat dit voor Zekerheden voor u geeft.