+31(0)492-525888

Zonvakantie Spanje

Op zoek naar een zonnige vakantiebestemming voor een heerlijke zonvakantie? Spanje is hiervoor het ideale vakantieland! Ontdek de luxe campings en comfortabele accommodaties van TentHolidays en boek snel een zonvakantie naar Spanje.

 

 

Zonvakantie Spanje

Genieten van een heerlijke vakantie aan de Spaanse kust in de zon, klinkt heerlijk toch? De Costa Brava is een zeer populaire Spaanse vakantiebestemming en biedt genoeg mogelijkheden voor een fijne zonvakantie. Geniet van de bijzondere cultuur, het prachtige landschap en de gezellige dorpen en steden. 

Lekker actief een windsurfen op zee of juist ontspannen met een boek op het strand? Aan de Spaanse kust kan het allemaal. Kom voor echt relaxen of juist sportieve activiteiten naar een camping aan de Costa Brava en geniet van een zonvakantie in Spanje aan de kust. 

Nu boeken

Zonvakantie Spanje

Campings aan de Costa Brava

TentHolidays heeft verschillende topcampings aan de Costa Brava. Zo heeft elke camping een zwembad en een prachtige omgeving. Zo is er de Camping Cala Gogo, een luxe camping met een unieke ligging aan het strand. Op vakantie met het hele gezin? Camping Kings ligt aan één van de mooiste stranden van de Costa Brava en is ook voor de kinderen een leuke camping.

Bekijke alle campings 

Luxe ingerichte tent huren

Een heerlijke zonvakantie in Spanje is natuurlijk extra comfortabel wanneer je geen eigen kampeermiddelen mee hoeft te nemen. Bij TentHolidays heb je de keuze uit verschillende accommodaties waaronder luxe ingerichte tenten. Glamping, luxe kamperen, is zo populair omdat alles al ingericht. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten!

Kijk bijvoorbeeld eens naar de safaritenten met houten terras of de Super Lodge Bungalowtent, een bungalowtent geschikt voor 7 personen. Zo heb je het echte kampeergevoel met alle voorzieningen bij de hand. 

Accommodaties

 

Zonvakantie Costa Brava Camping overzicht


Tenten en caravans op top locaties

Aanbiedingen en acties met veel vakantie voordeel

 De zekerheden van Tentholidays